Pole Centerin peruskursseilla saat parhaan lähdön tankotanssin ja ilma-akrobatian ihmeisiin. Peruskurssin jälkeen sinulla on hallussasi lajien olennaisimmat asiat, ja voit huoletta jatkaa hyvin alkanutta harrastusta viikkotunneilla.

UUTTA! Huhtikuusta 2018 alkaen järjestämme peruskursseja myös ilmajoogasta.

Kevään 2018 peruskurssit ovat varattavissa nyt! Huomaathan, että ikäraja kursseille on 15 vuotta.

Peruskurssi Tankotanssi & Ilma-akrobatia

Peruskurssilla lähdetään liikenteeseen ihan alusta, kun opit tankotanssin ja ilma-akrobatian olennaisimmat perusasiat. Aiempaa kokemusta tai Teräsmiehen fysiikkaa et siis tarvitse. Kurssi sisältää yhteensä 8 tuntia, jotka jakautuvat kahdelle kerralle viikossa neljän viikon ajan. Viikoittain toisella tunnilla keskitytään vain tankotanssin perusotteisiin, pyörähdyksiin ja pitoihin. Toinen tunti sisältää ilma-akrobatiaa eli katosta roikkuvan rengastrapetsin ja lenkkimallisen liinan perusteita.

Mukaan  peruskurssin tunneille tarvitset:

  • liikuntaan sopivat vaatteet
    • ilma-akrobatiaan kainalon peittävä paita ja pitkät ihonmyötäiset housut
    • tankotanssiin lyhyet shortsit pidempien housujen alle
  • pieni pyyhe tangon kuivaamista varten
  • päällä ei saa olla näkyviä koruja tai muita teräviä yksityiskohtia

Koska alkaa? 
Aina varattavissa olevan kuun ensimmäisestä maanantaista, jatkuen neljä viikkoa eteenpäin. Ilma-akrotunnit pidetään maanantaisin kello 17.35-18.35 ja tankotanssitunnit keskiviikkoisin 18.50-19.50. Kurssikalenterin näet myös täältä.

Mitä maksaa? 

120.00€, alennus -10% opiskelijoille ja työttömille

Ilmoittaudu peruskurssille:
Tankotanssi & Ilma-akrobatia

Huoltajan yhteystiedot osallistujan ollessa alaikäinen:

Peruskurssi, vain tankotanssi

Voit halutessasi valita Peruskurssistamme vain toisen lajin. Jos oletkin jo ilma-akrobatian monitaituri tai katosta killuminen ei vain kiinnosta, niin pakko ei ole. Peruskurssin tankotanssiosuus sisältää kuukauden aikana neljä tankoilutuntia, yhden tunnin kerran viikossa. Näiden tuntien jälkeen voit hyvillä mielin jatkaa harrastustasi varaamalla kalenteristamme Tanko 1 -tunteja.

Koska alkaa? 
Aina varattavissa olevan kuun ensimmäisen kokonaisen viikon keskiviikosta kello 18.50-19.50, jatkuen neljä viikkoa eteenpäin. Kurssikalenterin näet myös täältä.

Mitä maksaa?
65.00€, alennus -10% opiskelijoille ja työttömille

Ilmoittaudu peruskurssille:
Vain tankotanssi

Huoltajan yhteystiedot osallistujan ollessa alaikäinen:

Peruskurssi, vain ilma-akrobatia

Jos haluat aloittaa vain ilma-akrobatian, niin myös se on mahdollista. Ilma-akrobatian peruskurssiin kuuluu yhteensä neljä tuntia, yksi tunti kerran viikossa neljän viikon ajan. Tunneilla tutustut rengastrapetsiin ja liinaan välineinä ja opit molempien lajien perusliikkeet. Yhden tunnin aikana käytetään aina molempia välineitä. Kurssin loputtua sinulla on sellaiset eväät, että kunnialla selviät Pole Centerin viikkokalenterista löytyvillä Ilma-akro 1 -tunneilla.

Koska alkaa? 
Aina varattavissa olevan kuun ensimmäisestä maanantaista kello 17.35-18.35, jatkuen neljä viikkoa eteenpäin. Kurssikalenterin näet myös täältä.

Mitä maksaa?
65.00€, alennus -10% opiskelijoille ja työttömille

Ilmoittaudu peruskurssille:
Vain ilma-akrobatia

Huoltajan yhteystiedot osallistujan ollessa alaikäinen:

UUSI! Peruskurssi, vain ilmajooga

Huhtikuusta 2018 alkaen peruskurssivalikoimaamme kuuluu myös ilmajooga. Ilmajoogan peruskurssiin kuuluu yhteensä neljä tuntia, yksi tunti kerran viikossa neljän viikon ajan. Tunneilla tutustut ilmajoogaliinaan välineenä ja opit lajin perusliikkeitä.

Koska alkaa? 
Aina varattavissa olevan kuun ensimmäisestä torstaista kello 18.45-19.45, jatkuen neljä viikkoa eteenpäin. Kurssikalenterin näet myös täältä.

Mitä maksaa?
65.00€, alennus -10% opiskelijoille ja työttömille

HUOM! Ilmoittautuminen ilmajoogan peruskurssille sähköpostitse osoitteeseen info@polecenter.fi. Kerro sähköpostissa nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi sekä kuukausi jonka peruskurssille osallistut. Alaikäiseltä osallistujalta tarvitsemme myös huoltajan yhteystiedot.