Pole Centerin peruskursseilla saat parhaan lähdön tankotanssin ja ilma-akrobatian ihmeisiin. Peruskurssin jälkeen sinulla on hallussasi lajien olennaisimmat asiat, ja voit huoletta jatkaa hyvin alkanutta harrastusta viikkotunneilla.

Huomaathan, että ikäraja kursseille on 15 vuotta.

 

Touko-, kesä, heinä- ja elokuun kombokurssin tarjous! 

Hakusessa uusi harrastus ja samalla hauskaa tekemistä kesäksi?

Polen Kesäkombo (120€/108€) sisältää peruskurssin molemmat lajit ja saat kurssin jälkeen yhden kuukauden jäsenyyden veloituksetta! (Maksat ainoastaan NFC-korttimaksun, 5€) Tarjous koskee touko-, kesä-, heinä-, ja elokuun komboille ilmoittautuneita.

Kokeilukuukauden jälkeen voit aloittaa 3 kuukauden määräaikaisen jäsenyyden, 12 kk:n hinnalla (83€/69€). Tämän jälkeen jäsenyys halutessasi jatkuu toistaiseksi voimassa olevana, 1 kuukauden irtisanomisajalla.

Jäsenyydellä pääset kaikille ohjatuille viikkotunneille, avoimelle treenille ja erikoistunneille. Jäsenyyteen kuuluu myös Jäsentunti ja -ilta, 4 kertaa vuodessa.

Peruskurssi Kombo 

Kombo-kurssilla lähdetään liikenteeseen ihan alusta, kun opit sekä tankotanssin että ilma-akrobatian olennaisimmat perusasiat. Aiempaa kokemusta tai Teräsmiehen fysiikkaa et siis tarvitse. Kurssi sisältää yhteensä 8 tuntia, jotka jakautuvat kahdelle kerralle viikossa neljän viikon ajan. Viikoittain toisella tunnilla keskitytään vain tankotanssin perusotteisiin, pyörähdyksiin ja pitoihin. Toinen tunti sisältää ilma-akrobatiaa eli katosta roikkuvan rengastrapetsin ja lenkkimallisen liinan perusteita.

Mukaan  peruskurssin tunneille tarvitset:

  • liikuntaan sopivat vaatteet
    • ilma-akrobatiaan kainalon peittävä paita ja pitkät ihonmyötäiset housut
    • tankotanssiin lyhyet shortsit pidempien housujen alle
  • pieni pyyhe tangon kuivaamista varten
  • päällä ei saa olla näkyviä koruja tai muita teräviä yksityiskohtia

Koska alkaa? 
Peruskurssit alkavat kuukauden ensimmäisellä kokonaisella viikolla, jatkuen neljä viikkoa eteenpäin. Tankotanssitunnit pidetään torstaisin kello 17.40-18.40 ja ilma-akrotunnit maanantaisin 17:35-18:35.

Mitä maksaa? 

120.00€, alennus -10% opiskelijoille ja työttömille

Peruskurssi, vain tankotanssi

Voit halutessasi valita Peruskurssistamme vain toisen lajin. Jos oletkin jo ilma-akrobatian monitaituri tai katosta killuminen ei vain kiinnosta, niin pakko ei ole. Peruskurssin tankotanssiosuus sisältää kuukauden aikana neljä tankoilutuntia, yhden tunnin kerran viikossa. Näiden tuntien jälkeen voit hyvillä mielin jatkaa harrastustasi varaamalla kalenteristamme Tanko 1 -tunteja.

Koska alkaa? 
Aina varattavissa olevan kuun ensimmäisen (kokonaisen) viikon torstaina kello 17:40-18:40, jatkuen neljä viikkoa eteenpäin.

Kurssikalenterin näet myös täältä.

Mitä maksaa?
65.00€, alennus -10% opiskelijoille ja työttömille

Peruskurssi, vain ilma-akrobatia

Jos haluat aloittaa vain ilma-akrobatian, niin myös se on mahdollista. Ilma-akrobatian peruskurssiin kuuluu yhteensä neljä tuntia, yksi tunti kerran viikossa neljän viikon ajan. Tunneilla tutustut rengastrapetsiin ja liinaan välineinä ja opit molempien lajien perusliikkeet. Yhden tunnin aikana käytetään aina molempia välineitä. Kurssin loputtua sinulla on sellaiset eväät, että kunnialla selviät Pole Centerin viikkokalenterista löytyvillä Ilma-akro 1 -tunneilla.

Koska alkaa? 
Ilma-akrobatian peruskurssit alkavat kuukauden ensimmäisen (kokonaisen) viikon maanantaina kello 17:35-18:35, jatkuen neljä viikkoa eteenpäin.

Kurssikalenterin näet myös täältä.

Mitä maksaa?
65.00€, alennus -10% opiskelijoille ja työttömille

Ilmoittautuminen  peruskursseille sähköpostitse osoitteeseen info@polecenter.fi.

Kerro sähköpostissa nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi sekä kuukausi jonka peruskurssille osallistut. Alaikäiseltä osallistujalta tarvitsemme myös huoltajan yhteystiedot.

Varausehdot löydät täältä: http://polecenter.fi/kurssien-varausehdot/

 

Heinäkuun peruskurssi alkaa ma 2.9.2019 ilma-akro tunnilla klo 17.35-18.35

Ensimmäinen tankotanssi tunti on to 5.9. klo 17.40-18.40.