Pole Centerin peruskursseilla saat parhaan lähdön tankotanssin ja ilma-akrobatian ihmeisiin. Peruskurssin jälkeen sinulla on hallussasi lajien perusteet ja voit jatkaa harrastusta viikkotunneilla tai ryhmissä (Pole, Heels, Sling tai Hoop). Peruskurssien lisäksi tarjoamme kuukausittain vaihtuvia kursseja, jotka tukevat lajiharjoitteluasi!

Seuraavat peruskurssit alkavat helmikuussa 2022! Ilmoittautuminen kursseille on nyt käynnissä.

 

Pole Centerin tavoitteellisen treenaamisen ryhmät

Voit osallistua 1-2 tason ryhmiin, kun olet käynyt peruskurssin tai muutamalla viikkotunnillamme. Jatkotason ryhmiin suosittelemme parin vuoden kokemusta tankotanssista tai ilma-akrobatiasta. Heels/Exocks -ryhmään et tarvitse aikaisempaa kokemusta.

 

Pole Centerin lasten ryhmät 7–9-vuotiaille ja 10–13-vuotiaille jatkuvat elokuussa! Ryhmien tunneilla treenataan temppuja tangolla, liinalla, rengastrapetsilla sekä lattialla. Tuntien sisältö vaihtuu viikoittain. Voit ilmoittautua ryhmiin koko kevätkaudeksi tai kuukaudeksi kerrallaan.

 

Ilmoittaudu helmikuun ryhmiin 15.1. mennessä sähköpostitse info@polecenter.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitathan ryhmän, osallistumisjakson pituuden sekä kotisoitteen laskutusta varten.

 

 

KEVÄÄN 2022 RYHMÄT

 

Tammikuun aikataulut (aloitus viikolla 3:

Maanantaisin

Juniors 1&2 (7-13v.) klo 17.30-18.30

Pole 1-2 klo 18.45-19.55

Hoop 3-4 klo 18.45-19.55 

 

Tiistaisin:

Heels klo 18.45-19.55 

Sling 3-4 klo 18.45-19.55 

 

Torstaisin:

Pole 2-4 klo 18.45-19.55 

 

Maksutavat: Käteinen, kortti, lasku sekä yleisimmät liikuntasetelit (Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak)

Kurssitarjonta

 

 • Peruskurssi: kombo

  Kombo-kurssilla lähdetään liikenteeseen ihan alusta, kun opit sekä tankotanssin että ilma-akrobatian perusteet. Aiempaa kokemusta et siis tarvitse. Kurssi sisältää yhteensä 8 tuntia, jotka jakautuvat kahdelle kerralle viikossa neljän viikon ajan. Viikoittain toisella tunnilla keskitytään tankotanssin perusotteisiin, pyörähdyksiin ja pitoihin. Toinen tunti sisältää ilma-akrobatiaa eli rengastrapetsia ja liina-akrobatiaa.

  Mukaan peruskurssin tunneille tarvitset:

  • liikuntaan sopivat vaatteet
   • ilma-akrobatiaan kainalon peittävä paita ja pitkät ihonmyötäiset housut
   • tankotanssiin lyhyet shortsit pidempien housujen alle
  • pieni pyyhe tangon kuivaamista varten
  • päällä ei saa olla näkyviä koruja tai muita teräviä yksityiskohtia

   

  Milloin alkaa?

  Peruskurssit alkavat kuukauden ensimmäisellä kokonaisella viikolla, jatkuen neljä viikkoa eteenpäin. Tankotanssitunnit pidetään tiistaisin klo 17.30-18.30 ja ilma-akrobatiatunnit torstaisin klo 17.30–18.30.

   

  Hinta: 8 x 60min 120,00 €, aleryhmät -10%

 • Peruskurssi: tankotanssi

  Voit halutessasi valita peruskursseistamme vain toisen lajin. Peruskurssi tankotanssista sisältää kuukauden aikana neljä tankotanssituntia, yhden tunnin kerran viikossa. Näiden tuntien jälkeen voit jatkaa harrastustasi varaamalla kalenteristamme Tanko 1 -tunteja.

  Milloin alkaa?

  Kuun ensimmäisen viikon tiistaina klo 17.30–18.30.

   

  Hinta: 4 x 60min 65,00 €, aleryhmät -10%

 • Peruskurssi: ilma-akrobatia

  Jos haluat aloittaa vain ilma-akrobatian, niin myös se on mahdollista. Ilma-akrobatian peruskurssiin kuuluu yhteensä neljä tuntia, yksi tunti kerran viikossa neljän viikon ajan. Tunneilla tutustut rengastrapetsiin ja liina-akrobatiaan sekä opit molempien lajien perusliikkeet. Jokaisen tunnin aikana käytetään aina molempia välineitä. Kurssin loputtua sinun on mahdollista osallistua viikkokalenterista löytyville Liina ja Rengas 1 -tunneille.

  Milloin alkaa?

  Kuun ensimmäisen viikon torstaina klo 17.30–18.30.

   

  Hinta: 4 x 60min 65,00 €, aleryhmät -10%

 • Verkkokurssit: Twerk ja Shuffle

  Twerkin ja shufflen perusteita verkossa! Molemmat kurssit sisältävät yhden lämmittelyvideon ja 3 tekniikkavideota Instagramissa. Treenata voit niin paljon kuin haluat kuukauden ajan! Verkkokurssit koostuvat ennakkoon tallennetuista videoista ja yhteydenpito toimii Instagram-tilin kautta. Kurssit sopivat aloittelijoille ja niille, jotka haluavat kerrata tekniikkaa viime kevään ohjelman mukaisesti.

   

  Hinta per kurssi: 15€

  Lähetä Instagram-tilisi tiedot meille sähköpostitse (info@polecenter.fi), jotta voimme lähettää sinulle tarkemmat liittymisohjeet.

 • Verkkokurssi: Ilmajooga

  Ilmajoogan verkkokurssilla opit neljä riipuntaa liinalla sekä muutamat jatkoliikkeet niihin. Lisäksi opettelemme muutaman flow sarjan, joissa yhdistelemme liikkeitä ja asanoita lattialla sekä liinalla. Verkkokurssi koostuu ennakkoon tallennetuista videoista ja yhteydenpito toimii Instagram-tilin kautta. Treenaa kotona liinalla tai Polen avoimilla treeneillä!

   

  Hinta: 30€*/40€ (*jäsen)

  Lähetä Instagram-tilisi tiedot meille sähköpostitse (info@polecenter.fi), jotta voimme lähettää sinulle tarkemmat liittymisohjeet.

 • Verkkokurssi: Tankotanssin alkeet (osa 1)

  Tankotanssin alkeet -verkkokurssi aloittelijoille (taso 1), kurssi sisältää 8 pyörähdystä ja 8 pitoa. Verkkokurssi koostuu ennakkoon tallennetuista videoista ja yhteydenpito toimii Instagram-tilin kautta. Treenaa kotitangolla tai Polen avoimilla treeneillä!

   

  Hinta: 30€*/40€ (*jäsen)

  Lähetä Instagram-tilisi tiedot meille sähköpostitse (info@polecenter.fi), jotta voimme lähettää sinulle tarkemmat liittymisohjeet.

 • Ryhmät: Pole 1-2, Hoop 1-2, Sling 1-2

  Nämä ryhmät soveltuvat sinulle, mikäli olet käynyt tankotanssin tai ilma-akrobatian peruskurssit tai käynyt muutamalla Tankotanssi 1 tai Ilma-akrobatia 1 -tunnilla. Tason 1-2 ryhmistä saat hyvän ponnistuksen aloittaaksesi uuden lajin.

  Milloin?

  Pole 1-2 maanantaisin klo 18.45-19.55

  Hinta: 4 x 70min 25€*/55€ (*jäsen)

 • Ryhmät: Pole 2-3, Pole 3-4, Hoop 3-4, Sling 3-4

  Nämä ryhmät soveltuvat sinulle, mikäli olet käynyt jo muutamalla Ilma-akrobatia 2 -tunnilla tai olet jo siirtynyt Ilma-akrobatia 3 -tunneille tai treenaat tankotanssia tasolla 3. Tämän tason ryhmät mahdollistavat kehittymisesi lajeissa aivan uudella tasolla johdonmukaisen ja kokonaisvaltaisen suunnitelman avulla.

  Milloin?

  Hoop 3-4 maanantaisin klo 18.45-19.55

  Sling 3-4 tiistaisin klo 18.45-19.55

  Pole 3-4 torstaisin klo 18.45-19.55

  Pole 2-3 keskiviikkoisin klo 18.45-19.55

  Hinta: 4 x 70min 25€*/55€ (*jäsen)

 • Ryhmät: Heels/Exocks

  Tämä ryhmä on exotic tankotanssista innostuneille tankotanssijoille. Ensimmäisillä tunneilla lähdetään perusteista liikenteeseen. Kurssin edetessä harjoitellaan exotic tankotanssiin kuuluvia elementtejä sekä tangolla että lattialla ja yhdistellään opitut liikkeet aistikkaaksi komboksi tai koreografiaksi. Tunneilla keskitytään kauniisiin linjoihin, exotic -tyylisiin siirtymiin ja oikeanlaiseen tekniikkaan korkokengillä. Korkokenkien lisäksi tunneille mukaan polvisuojat. Pärjäät myös ilman korkokenkiä, jolloin voit treenata sukissa Exocks-tyyliin!

  Milloin?

  Heels/Exocks tiistaisin klo 18.45-19.55

  Hinta: 4 x 70min 25€*/55€ (*jäsen)

 • Lasten ryhmät: Juniors 1 ja Juniors 2

  Ryhmien tunneilla temppuillaan tangolla, renkaalla, liinalla ja lattialla. Mukaan tunneille tarvitsee liikuntaan sopivat vaatteet, shortsit (tankotanssi-tunneille), kainalot peittävän paidan (rengas ja liina-tunneille), juomapullon sekä pienen pyyhkeen tangon pyyhkimistä varten.

  Milloin?

  Juniors 1 (7–9 v.) maanantaisin klo 17.30–17.30

  Juniors 2 (10–13 v.) maanantaisin klo 17.30–18.30

  Ryhmät treenaavat vuoroviikoin tanko- ja ilmasalissa

  Hinta: 4 x 60min 20€*/50€ (*jäsen/jäsenten lapset)

Ilmoittaudu sähköpostitse ›