Pole & Pleasure

Poleilua & Nautintoa

Laatuaikaa ja hauskanpitoa polttareihin, synttäreihin tai ystävien kokoontumiseen?

POLE & PLEASURE -konsepti yhdistää valitsemasi yksityistunnin Pole Centerin valikoimasta sekä nautintoon keskittyvän mielihyvähetken koulutetun seksuaalineuvojan kanssa.

Varaa oma nautintohetkesi porukallesi sähköpostitse info@polecenter.fi

Pole & Pleasure yhteishintaan

4-8 hlö 280,00 €
9-15 hlö 320,00 € 
 
Vaihtoehtoisesti voit varata yksityistunnin ja mielihyvähetken erikseen. 
POLE yksityistunnit ryhmille alk. 160,00 € 
PLEASURE mielihyvähetket ryhmälle 150,00 € 
Lisätietoa ja varaukset: info@polecenter.fi

UUSI KONSEPTI!

Pleasure - hetki nautinnolle

PLEASURE tarjoaa sinulle ja seurueellesi mahdollisuuden tutustua nautintoon ja seksivälineisiin sensitiivisesti, rentoutua ja pitää hauskaa! 

PLEASURESSA pysähdytään seksuaalineuvojan kanssa pohtimaan sitä, mistä kaikesta seksuaalinen nautinto voi koostua.  PLEASURE tarjoaa virkistävän hengähdyshetken arjesta ja auttaa löytämään uudenlaista syvyyttä seksiin tutustumalla erilaisten seksilelujen tarjontaan. 

Nautintohetken alussa seksuaalineuvoja herättelee ajatuksia, millä tavalla pystyt nauttimaan vapaammin omasta seksuaalisuudestasi, miten uskaltaudut rohkeasti heittäytymään nautinnon vietäväksi ja millä tavoin voit lisätä seksuaalista nautintoasi. 

PLEASURESSA sinulla on mahdollisuus tutustua erilaisiin markkinoilla oleviin tuotteisiin sekä tilata tuotteita. Jokaisen tapa nauttia on yksilöllinen, ja seksuaalineuvojan kanssa sinun on mahdollista tutkailla eri tapoja hyödyntää leluja nautinnon lisäämiseen yksilölliset tarpeesi huomioiden. Mitään ostopakkoa ei ole. Jokainen voi osallistua nautintohetkeen haluamallaan tavalla ja tulla juuri sellaisena kun on.

Nautintohetki on toteutettu yhteistyössä Amorin Oy:n kanssa.