Ilma-akrobatia

Nouse uudelle tasolle!

Ilma-akrobatiatunneilla pääset treenaamaan sekä rengastrapetsilla että katosta roikkuvalla kangaslenkillä, jota kutsutaan liinaksi. Välineillä tehdään erilaisia yksittäisiä liikkeitä ja yhdistelmiä, joissa kehittyvät voima ja liikkuvuus. Ilma-akroilu kannattaa aloittaa peruskurssilla, mutta harrastus liina-akrobatian tai rengastrapetsin parissa on mahdollista aloittaa myös suoraan viikkotunneilla tasolla 1.

Rengas – ja liinatunnille osallistujan varusteet:

Tunnit:

Liina alkeet

Tällä tunnilla otetaan liina haltuun. Tunnilla opetetaan taittoja, yksittäisiä liikkeitä sekä perustekniikkaa Tunti sopii Liina 1 ja Liina 2 tason kävijöille. Tunnilla harjoitellaan liina-akrobatian (sling) alkeita ja yhdistellään alkeistason temppuja. Saat vaihtoehtoja oman tason mukaan. 

Tälle tunnille suositellaan pukemaan päälle trikoot ja pitkähihainen paita, joissa ei ole teräviä osia. Näin pysyvät oma iho ja välineet kunnossa.

Tavoitteet

Rengas alkeet

Tällä tunnlla otetaan rengastrapetsi haltuun. Tunnilla opetellaan taittoja, yksittäisiä liikkeitä sekä perustekniikkaa. Tunti sopii Rengas 1 ja Rengas 2 tason kävijöille. Tunnilla harjoitellaan rengastrapetsin (hoop) alkeisliikkeitä ja yhdistellään helppoja temppuja. Saat vaihtoehtoja oman tason mukaan. 

Tälle tunnille suositellaan pukemaan päälle trikoot ja pitkähihainen paita, joissa ei ole teräviä osia. Näin pysyvät oma iho ja välineet kunnossa.

Tavoitteet

Liina jatko

Tällä tasolla opit haastavampia yksittäisiä liikkeitä ja perusliikkeiden yhdistämistä kolmen-neljän liikkeen komboiksi. Haetaan lisää haastetta, kun yksittäiset liikkeet ja sarjat vaativat enemmän voimaa ja liikkuvuutta. Opetellaan lisäksi pudotuksia ja otteen vaihtoja. Tunti sopii Liina 2 ja Liina 3 tason kävijöille. Saat vaihtoehtoja oman tason mukaan. Tälle tunnille suositellaan pukemaan päälle trikoot ja pitkähihainen paita, joissa ei ole teräviä osia. Näin pysyvät oma iho ja välineet kunnossa.

Nämä pitää osata:

Liinalla ilmataitto ja liinaristin tekeminen.

Tavoitteet

Rengas jatko

Tällä tasolla opit haastavampia yksittäisiä liikkeitä ja perusliikkeiden yhdistämistä kolmen-neljän liikkeen komboiksi. Haetaan lisää haastetta, kun yksittäiset liikkeet ja sarjat vaativat enemmän voimaa ja liikkuvuutta. Opetellaan lisäksi pudotuksia ja otteen vaihtoja. Tunti sopii Riina 2 ja Rengas 3 tason kävijöille. Saat vaihtoehtoja oman tason mukaan. Tälle tunnille suositellaan pukemaan päälle trikoot ja pitkähihainen paita, joissa ei ole teräviä osia. Näin pysyvät oma iho ja välineet kunnossa.

Nämä pitää osata:

Renkaalla ylärimataitto istunnasta, muutama yksittäinen haastavampi liike.

Tavoitteet

TERVETULOA

Ilma-akro tunneille!