Muut lajit

Tarjoamme muutakin kivaa!

Pole Centerillä tarjoamme tankotanssin ja ilma-akrobatian lisäksi muutakin. Mikäli energiaa löytyy pienen tuulivoimalan verran, niin sitä pääsee purkamaan vaikkapa lattia-akrobatiaan tai kehonpainoharjoitteluun. Kehon toivoessa huoltoa ja rauhoittumista, niin kalenterista löytyy ilmajoogaa ja kehonhuoltotunteja. Oli tavoite mikä tahansa, niin jokainen harjoitus vie sitä hitusen lähemmäksi – meillä kaikki lajit tukevat toisiaan!

Tunnit:

Lattia-akro

Jos haaveena on käsilläseisonta, niin tällä tunnilla sitä opetetaan. Tunti koostuu lattia-akrobatian perusliikkeistä, ensin saatetaan heittää pari kuperkeikkaa ja sitten treenata kärrynpyörää. Kunto, tasapaino ja koordinaatio paranevat samalla kun on huippukivaa. Tunnilla pärjää tasosta riippumatta, sillä jokaiselle annetaan omaan lähtökohtaan sopiva harjoitus.

Tuolitemput

Tuolitemput tunnilla tehdään kaikkea muuta kuin perinteiseen tapaan istumista!

Temppuja tehdään eri puolilla tuolia, joten mukaan mahtuu niin alkavat kuin kokeneemmat temppuilijat!

Varaa mukaasi vaatteet, joissa on mukava olla ja joissa saat tarvittaessa olkapäät paljaaksi pitoa varten. Lisäksi juomapullo sekä tarvittaessa polvisuojat.

Kehonpaino-
harjoittelu

Punnerrusta, lankkua ja kyykkyhyppyä. Niistä on Kehonpainoharjoittelu tehty. Tunnilla kohoavat niin kestävyys, lihasvoima kuin kehonhallintakin, joista ei ainakaan ole haittaa meidän akrobatiatunneilla. Tai missään muuallakaan. Täällä ihminen tietää elävänsä, nimittäin hengityksen ja sydämen sykkeen ihan varmana kuulee!

Kehonhuolto ja liikkuvuus

Välillä kannattaa myös ottaa rauhallisesti. Tällä tunnilla keskitytään kehon liikkuvuuden ja hallinnan parantamiseen. Välineitä, kuten rollereita ja liinoja, käytetään tunnilla vaihdellen ja monipuolisesti. Jokaiselle tunnille on suunniteltu oma painotuksensa. Nimittäin kehonhuolto se akrobaatin treenikunnossa pitää.

TERVETULOA

Nousemaan uudelle tasolle