Muut lajit

Tarjoamme muutakin kivaa!

Pole Centerillä tarjoamme tankotanssin ja ilma-akrobatian lisäksi muutakin. Mikäli energiaa löytyy pienen tuulivoimalan verran, niin sitä pääsee purkamaan vaikkapa lattia-akrobatiaan tai kehonpainoharjoitteluun. Kehon toivoessa huoltoa ja rauhoittumista, niin kalenterista löytyy ilmajoogaa ja kehonhuoltotunteja. Oli tavoite mikä tahansa, niin jokainen harjoitus vie sitä hitusen lähemmäksi – meillä kaikki lajit tukevat toisiaan!

Tunnit:

Tuolitemput

Tuolitemput tunnilla tehdään kaikkea muuta kuin perinteiseen tapaan istumista!

Temppuja tehdään eri puolilla tuolia, joten mukaan mahtuu niin alkavat kuin kokeneemmat temppuilijat!

Varaa mukaasi vaatteet, joissa on mukava olla ja joissa saat tarvittaessa olkapäät paljaaksi pitoa varten. Lisäksi juomapullo sekä tarvittaessa polvisuojat.

Kehonpainotreeni

Tämä tunti on kaikille, jotka haluavat kehittää lihasvoimaa, kestävyyttä sekä kehon muita suorituskykyä vaativia ominaisuuksia lajiharjoittelua tukevalla fysiikkatreenillä. Kehonpainotreeneissä tuntisisältö vaihtelee kiertoharjoittelusta tabata-tyyliseen HIIT treeniin. Tunneilla hyödynnetään liikkeitä tehdessä vaihtelevasti omaa kehonpainoa, kuminauhoja ja muita välineitä.

Mukaan kannattaa ottaa vesipullo ja hikipyyhe! Tunnille osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta tai tiettyä kuntotasoa.

Flexibility

Tällä tunnilla keskitytään nimensä mukaisesti liikkuvuuden parantamiseen, joka tukee lajiharjoitteluasi tanko- ja ilmasalissa. Välineitä (esimerkiksi blokkeja, jumppakeppejä, foamrollereita) käytetään apuna vaihdellen ja monipuolisesti. Jokainen tunti on sisällöltään erilainen.

Tunnille kannattaa varata mukavat ja joustavat liikuntaan sopivat vaatteet ja juomapullo. Voit ottaa myös oman joogamaton mukaasi. Osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta.

Pilates

Pilates on mielenkiintoista oppia kehonhallinnasta. Harjoitukset keskittyvät keskivartalon tukilihasten tunnistamiseen ja aktivoimiseen. Harjoitukset tehdään oman hengityksen rytmissä, mikä auttaa keskittymistä. Harjoitukset kehittävät sekä kehon että mielen hyvinvointia. Harjoittelun tuloksena ryhti kohenee ja mieli virkistyy.

Pilates sopii sinulle, jos tykkäät keskittyä tarkkaan tekemiseen ja innostut uuden oppimisesta. Tunnille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta lajista, ainoastaan kykyä liikkua myös lattiatasossa.

Jatkotaso: Jatkotason harjoitukset haastavat ajatuksen tarkkaa läsnäoloa liikkeessä, jotta oppi syvien lihasten tuesta ennen liikkeen suorittamista vahvistuu ja liikkeen suorittaminen on turvallista.

TERVETULOA

Nousemaan uudelle tasolle