Pole Centerin peruskursseilla saat parhaan lähdön tankotanssin ja ilma-akrobatian ihmeisiin. Peruskurssin jälkeen sinulla on hallussasi lajien perusteet ja voit jatkaa harrastusta viikkotunneilla. Peruskurssien lisäksi tarjoamme kuukausittain vaihtuvia kursseja, jotka tukevat lajiharjoittelua!

 

Kurssitarjonta

 

 • Peruskurssi: kombo

  Kombo-kurssilla lähdetään liikenteeseen ihan alusta, kun opit sekä tankotanssin että ilma-akrobatian perusteet. Aiempaa kokemusta et siis tarvitse. Kurssi sisältää yhteensä 8 tuntia, jotka jakautuvat kahdelle kerralle viikossa neljän viikon ajan. Viikoittain toisella tunnilla keskitytään tankotanssin perusotteisiin, pyörähdyksiin ja pitoihin. Toinen tunti sisältää ilma-akrobatiaa eli katosta roikkuvan rengastrapetsin ja lenkkimallisen liinan perusteita.

  Mukaan peruskurssin tunneille tarvitset:

  • liikuntaan sopivat vaatteet
   • ilma-akrobatiaan kainalon peittävä paita ja pitkät ihonmyötäiset housut
   • tankotanssiin lyhyet shortsit pidempien housujen alle
  • pieni pyyhe tangon kuivaamista varten
  • päällä ei saa olla näkyviä koruja tai muita teräviä yksityiskohtia

  Milloin alkaa?

  Peruskurssit alkavat kuukauden ensimmäisellä kokonaisella viikolla, jatkuen neljä viikkoa eteenpäin. Tankotanssitunnit pidetään maanantaisin klo 17.45-18.45 ja ilma-akrobatiatunnit keskiviikkoisin klo 17.45–18.45.

  Hinta: Yhteensä 8h 120 €, alennus -10% opiskelijoille ja työttömille

 • Peruskurssi: tankotanssi

  Voit halutessasi valita peruskursseistamme vain toisen lajin. Peruskurssi tankotanssista sisältää kuukauden aikana neljä tankotanssituntia, yhden tunnin kerran viikossa. Näiden tuntien jälkeen voit jatkaa harrastustasi varaamalla kalenteristamme Tanko 1 -tunteja.

  Milloin alkaa?

  Kuun ensimmäisen viikon maanantaina kello 17.45–18.45.

  Kurssikalenterin näet myös täältä.

  Hinta: Yhteensä 4h 65 €, alennus -10% opiskelijoille ja työttömille

 • Peruskurssi: ilma-akrobatia

  Jos haluat aloittaa vain ilma-akrobatian, niin myös se on mahdollista. Ilma-akrobatian peruskurssiin kuuluu yhteensä neljä tuntia, yksi tunti kerran viikossa neljän viikon ajan. Tunneilla tutustut rengastrapetsiin ja liinaan välineinä sekä opit molempien lajien perusliikkeet. Jokaisen tunnin aikana käytetään aina molempia välineitä. Kurssin loputtua sinun on mahdollista osallistua viikkokalenterista löytyville Ilma-akro 1 -tunneille.

  Milloin alkaa?

  Kuun ensimmäisen viikon keskiviikkona kello 17.45–18.45.

  Kurssikalenterin näet myös täältä.

  Hinta: Yhteensä 4h 65,00 €, alennus -10% opiskelijoille ja työttömille

 • Commercial Dance

  Järjestämme erilaisia kursseja kuukausittain. Kurssit kestävät neljä viikkoa ja tunnit ovat aina kalenterissa samoilla paikoilla.

  Commercial on kaupallinen tanssilaji, jossa yhdistetään paljon eri tanssityylejä. Kurssin taso on avoin, etkä tarvitse aikaisempaa kokemusta tanssimisesta. Tule mukaan fiilistelemään ja yhdistelemään liikkeitä sulavasti yhteen.

  Milloin alkaa?

  Commercial Dance torstaisin 6.8. alkaen klo 19-20.

  Hinta: yhteensä 4h 45 € jäsenille, 55 € muille

  Yksittäinen tunti: 12€ jäsenille, 18€ muille

 • Verkkokurssit: Twerk ja Shuffle

  Molemmat kurssit sisältävät yhden lämmittelyvideon, 3 tekniikkavideota ja online-livetreenin kurssin lopussa. Kurssit kestävät 4 viikkoa.

  Seuraava launch 10.8.2020 maanantaina!

  Hinta per kurssi: 20€ jäsen/30€ muut

  Molemmat kurssit: 30€ jäsen/40€ muut

Ilmoittaudu sähköpostitse ›