Kurssit

Peruskurssit

Pole Centerin peruskursseilla saat parhaan lähdön tankotanssin ja ilma-akrobatian ihmeisiin. Peruskurssin jälkeen sinulla on hallussasi lajien perusteet ja voit jatkaa harrastusta viikkotunneilla tai ryhmissä (Pole, Heels, Sling tai Hoop). Peruskurssien lisäksi tarjoamme kuukausittain vaihtuvia kursseja, jotka tukevat lajiharjoitteluasi!

Huom. peruskurssien tunnit voivat olla myös englanniksi.

Mukaan peruskurssin tunneille tarvitset:

275727987_2874415119522735_6149719904987248505_n

Tankotanssi ja ilma-akrobatia kombo

Kombo-kurssilla lähdetään liikenteeseen ihan alusta, kun opit sekä tankotanssin että ilma-akrobatian perusteet. Aiempaa kokemusta et siis tarvitse. Kurssi sisältää yhteensä 8 tuntia, jotka jakautuvat kahdelle kerralle viikossa neljän viikon ajan. Viikoittain toisella tunnilla keskitytään tankotanssin perusotteisiin, pyörähdyksiin ja pitoihin. Toinen tunti sisältää ilma-akrobatiaa eli rengastrapetsia ja liina-akrobatiaa.

Milloin alkaa?

Peruskurssit alkavat kuukauden ensimmäisellä kokonaisella viikolla. Tankotanssitunnit pidetään elokuusta alkaen keskiviikkoisin klo 18.45-19.45 ja ilma-akrobatiatunnit torstaisin klo 18.45–19.45.

Hinta: 120,00 €

Opiskelijat, työttömät ja nuoret (13-17v.) -10%

Tavoitteellinen treenaaminen ryhmät Pole Center

Tankotanssi

Voit halutessasi valita peruskursseistamme vain toisen lajin. Peruskurssi tankotanssista sisältää kuukauden aikana neljä tankotanssituntia, yhden tunnin kerran viikossa. Näiden tuntien jälkeen voit jatkaa harrastustasi varaamalla kalenteristamme Tanko 1 -tunteja.

Milloin alkaa?

Kuun ensimmäisen viikon keskiviikkona klo 18.45–19.45.

Hinta: 65,00 €

Opiskelijat, työttömät ja nuoret (13-17v.) -10%

Sling ryhmät syyskausi Kuopio

Ilma-akrobatia

Jos haluat aloittaa vain ilma-akrobatian, niin myös se on mahdollista. Ilma-akrobatian peruskurssiin kuuluu yhteensä neljä tuntia, yksi tunti kerran viikossa neljän viikon ajan. Tunneilla tutustut rengastrapetsiin ja liina-akrobatiaan sekä opit molempien lajien perusliikkeet. Jokaisen tunnin aikana käytetään aina molempia välineitä. Kurssin loputtua sinun on mahdollista osallistua viikkokalenterista löytyville Liina ja Rengas 1 -tunneille.

Milloin alkaa?

Kuun ensimmäisen viikon torstaina klo 18.45–19.45.

Hinta: 65,00 €

Opiskelijat, työttömät ja nuoret (13-17v.) -10%

PALAUTTEITA PERUSKURSSEILTA

Helmikuun +40v. peruskurssilainen
Read More
Kurssi oli mielestäni erittäin hyvin onnistunut. Laji itselleni täysin uusi, mutta ihastuin siihen kertaheitolla. Ohjaajan ammattitaito erinomainen ja ryhmän fiilis positiivinen, kiitos. Tällainen ikään kohdennettu kurssitoteutus varmasti madaltaa kynnystä osallistua mukaan.
Helmikuun +40v tankotanssin peruskurssilainen
Read More
Osallistuin helmikuussa tankotanssiin plus 40 - vuotiaille. Se oli kiva kokemus kokonaisuudessaan ja arvostus tankotanssiin kasvoi. Ylitin myös itseni ja opin uutta. Opettaja oli myös ammattitaitoinen, kiva ja energinen.
Tankotanssin peruskurssilainen
Read More
Päällimmäisenä jäi mieleen: miten rankkaa ja coren voimaa vaativaa tankotanssi on, mutta myös äärimmäisen hauskaa. Ja tankotanssin opettaja oli erittäin ystävällinen ja kärsivällinen, ja tietenkin osaava. Hänen näyttämänä liikkeet näytti kevyiltä ja helpoilta, vaikka todellisuudessa liike vaati kovasti voimaa ja kehonhallintaa. Hän jaksoi kärsivällisesti ohjata jokaista yksitellen jos tähän oli tarvetta.
Ilma-akrobatian peruskurssilainen
Read More
Kiinnostuin itse lajista vuosi sitten, sain peruskurssista tiedon nettisivuiltanne. Tankotanssi tai ilma-akrobatia lajeina herättää mielikuvan tyypillisestä lajien harrastajasta, minkä ikäinen, kokoinen tai sukupuolinen on. Itselleni keskeinen anti oli tästä ”stereotypiasta” pääseminen heti ensimmäisellä kerralla. Polella on rento, kannustava ja innostava ilmapiiri, tulin ennen kaikkea haastamaan itseni ja oppimaan jotain ihan uutta. Kiitos teille!
Tankotanssin peruskurssilainen
Read More
Kurssista jäi mieleen päällimäisenä hyvä ilmapiiri ja hyvä/kärsivällinen/rauhallinen ohjaus, jossa tarvittaessa autettiin/annettiin ohjausta yksilöllisesti haastavissa liikkeissä. Alkulämmittelyt olivat hyvät ja monipuoliset.
Tankotanssin peruskurssilainenLaura
Read More
Kurssista jäi päällimmäisenä mieleen kiva ilmapiiri, jossa sai kokeilla ilman painetta onnistumisesta. Oli jotenkin helppo heittäytyä ja uskaltaa kokeilla omia rajoja. Ihana tunnelma ja kiva studio, jossa ilmapiiri on kannustava. Takuulla tulen tankoilemaan uudelleenkin.
Previous
Next

Toukokuun teemakurssina

Dynaaminen liikkuvuus

Tällä kurssilla tehdään erilaisia liikkuvuusharjoitteita. Painopiste on dynaamisissa venytyksissä ja voimaa lisäävissä liikkeissä, jotka auttavat esimerkiksi splittien saamisessa niin lattialla kuin ilmassa/välineellä. Liikkeet sopivat siis hyvin tankotanssin ja ilma-akrobatian tueksi.

Kurssilla on avoin taso, kaikki ovat tervetulleita!

Paikan kurssille voit varata sähköpostitse osoitteesta info@polecenter.fi

Toukokuun teemakurssina

Sensuel Pole Flow

Sensuel Pole flow -kurssilla pääset vapauttamaan feminiinistä energiaa, heittäytymään tanssiin ja nauttimaan kehosi sensuellista liikkeestä!

Kurssilla keskitymme pehmeään liikkeeseen sekä liikkeiden sulavaan yhdistämiseen kokonaiseksi sensuel flow koreografiaksi. Tutustumme kurssilla tanssillisuuteen, itseilmaisuun ja feminiiniseen, sensuelliin liikekieleen. Halutessasi voit tanssia koreografian korkokengissä!

Kurssilla on avoin taso, joten voit osallistua myös ilman aiempaa kokemusta Sensuel flow tai Heels -tunneista.

Mukaan suositellaan polvisuojia ja pitkiä housuja!

Paikan kurssille voit varata sähköpostitse osoitteesta info@polecenter.fi

KURSSEILLE

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kursseille ja ryhmiin sähköpostitse osoitteeseen: info@polecenter.fi

Kerro sähköpostissa nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, kotiosoitteesi sekä kurssi, jolle osallistut. Alaikäiseltä osallistujalta tarvitsemme myös huoltajan yhteystiedot.

Kurssille ilmoittautuminen viimeistään 48h ennen kurssin alkua.

Varausehdot löydät täältä: https://polecenter.fi/kurssien-varausehdot/

Peruskurssien aloitukset:   

Toukokuu
  • Tankotanssi ke 8.5. klo 18.45-19.45
  • Ilma-akrobatia to 2.5. klo 18.45-19.45
 
Kesäkuu
  • Tankotanssi ke 5.6. klo 18.45-19.45
  • Ilma-akrobatia to 6.6. klo 18.45-19.45

Heinäkuu

  • Tankotanssi ke 3.7. klo 18.45-19.45
  • Ilma-akrobatia to 4.7. klo 18.45-19.45
 

TERVETULOA

nousemaan uudelle tasolle!