Pole Centerin peruskursseilla saat parhaan lähdön tankotanssin ja ilma-akrobatian ihmeisiin. Peruskurssin jälkeen sinulla on hallussasi lajien perusteet ja voit jatkaa harrastusta viikkotunneilla tai syyskuussa alkaneissa ryhmissä (Pole, Sling tai Hoop 1-2). Peruskurssien lisäksi tarjoamme kuukausittain vaihtuvia kursseja, jotka tukevat lajiharjoitteluasi!

Pole Centerin ryhmät aloittavat syyskuussa viikolla 36. Voit osallistua 1-2 tason ryhmiin, kun olet käynyt peruskurssin tai muutamalla viikkotunnillamme. Jatkotason ryhmiin suosittelemme parin vuoden kokemusta tankotanssista tai ilma-akrobatiasta. Heels -ryhmään et tarvitse aikaisempaa kokemusta. Katso kaikki ryhmät kurssitarjonnasta! Ilmoittautuminen on käynnissä lokakuun osalta! Ilmoittaudu mukaan lokakuun ryhmiin 14.9.2020 mennessä sähköpostitse info@polecenter.fi .

Hinta: jäsenille 25€/kurssi, muille 55€/kurssi

 

Kurssitarjonta

 

 • Peruskurssi: kombo

  Kombo-kurssilla lähdetään liikenteeseen ihan alusta, kun opit sekä tankotanssin että ilma-akrobatian perusteet. Aiempaa kokemusta et siis tarvitse. Kurssi sisältää yhteensä 8 tuntia, jotka jakautuvat kahdelle kerralle viikossa neljän viikon ajan. Viikoittain toisella tunnilla keskitytään tankotanssin perusotteisiin, pyörähdyksiin ja pitoihin. Toinen tunti sisältää ilma-akrobatiaa eli katosta roikkuvan rengastrapetsin ja lenkkimallisen liinan perusteita.

  Mukaan peruskurssin tunneille tarvitset:

  • liikuntaan sopivat vaatteet
   • ilma-akrobatiaan kainalon peittävä paita ja pitkät ihonmyötäiset housut
   • tankotanssiin lyhyet shortsit pidempien housujen alle
  • pieni pyyhe tangon kuivaamista varten
  • päällä ei saa olla näkyviä koruja tai muita teräviä yksityiskohtia

  Milloin alkaa?

  Peruskurssit alkavat kuukauden ensimmäisellä kokonaisella viikolla, jatkuen neljä viikkoa eteenpäin. Tankotanssitunnit pidetään tiistaisin klo 17.45-18.45 ja ilma-akrobatiatunnit torstaisin klo 17.30–18.30.

  Hinta: Yhteensä 8h 120 €, alennus -10% opiskelijoille ja työttömille

 • Peruskurssi: tankotanssi

  Voit halutessasi valita peruskursseistamme vain toisen lajin. Peruskurssi tankotanssista sisältää kuukauden aikana neljä tankotanssituntia, yhden tunnin kerran viikossa. Näiden tuntien jälkeen voit jatkaa harrastustasi varaamalla kalenteristamme Tanko 1 -tunteja.

  Milloin alkaa?

  Kuun ensimmäisen viikon tiistaina kello 17.45–18.45.

  Kurssikalenterin näet myös täältä.

  Hinta: Yhteensä 4h 65 €, alennus -10% opiskelijoille ja työttömille

 • Peruskurssi: ilma-akrobatia

  Jos haluat aloittaa vain ilma-akrobatian, niin myös se on mahdollista. Ilma-akrobatian peruskurssiin kuuluu yhteensä neljä tuntia, yksi tunti kerran viikossa neljän viikon ajan. Tunneilla tutustut rengastrapetsiin ja liinaan välineinä sekä opit molempien lajien perusliikkeet. Jokaisen tunnin aikana käytetään aina molempia välineitä. Kurssin loputtua sinun on mahdollista osallistua viikkokalenterista löytyville Ilma-akro 1 -tunneille.

  Milloin alkaa?

  Kuun ensimmäisen viikon torstaina kello 17.30–18.30.

  Kurssikalenterin näet myös täältä.

  Hinta: Yhteensä 4h 65,00 €, alennus -10% opiskelijoille ja työttömille

 • Verkkokurssit: Twerk ja Shuffle

  Twerkin ja shufflen perusteita verkossa! Molemmat kurssit sisältävät yhden lämmittelyvideon, 3 tekniikkavideota ja online-livetreenin kurssin lopussa. Kurssit kestävät 4 viikkoa.

  Seuraava launch julkaistaan pian.

  Hinta per kurssi: 20€ jäsen/30€ muut

  Molemmat kurssit: 30€ jäsen/40€ muut

 • Ryhmät: Pole 1-2, Hoop 1-2, Sling 1-2

  Nämä ryhmät soveltuvat sinulle, mikäli olet käynyt tankotanssin tai ilma-akrobatian peruskurssit tai käynyt muutamalla Tankotanssi 1 tai Ilma-akrobatia 1 -tunnilla. Tason 1-2 ryhmistä saat hyvän ponnistuksen aloittaaksesi uuden lajin.

  Milloin alkaa?

  Aloitus viikolla 36. Ilmoittaudu lokakuun ryhmään 14.9.2020 klo 11 mennessä sähköpostitse!

  Pole 1-2 tunnit tiistaisin klo 19-20.10

  Hoop 1-2 tunnit keskiviikkoisin klo 17.45-18.55

  Sling 1-2 tunnit maanantaisin klo 17.45-18.55

  Hinta: 

  25€/kk jäsenille, 55€/kk muille

 • Ryhmät: Pole 3-4, Hoop 3-4, Sling 3-4

  Nämä ryhmät soveltuvat sinulle, mikäli olet käynyt jo muutamalla Ilma-akrobatia 2 -tunnilla tai olet jo siirtynyt Ilma-akrobatia 3 -tunneille tai treenaat tankotanssia tasolla 3. Tämän tason ryhmät mahdollistavat kehittymisesi lajeissa aivan uudella tasolla johdonmukaisen ja kokonaisvaltaisen suunnitelman avulla.

  Milloin alkaa?

  Aloitus viikolla 36. Ilmoittaudu lokakuun ryhmään 14.9.2020 klo 11 mennessä sähköpostitse!

  Pole 3-4 tunnit keskiviikkoisin klo 19-20.10

  Hoop 3-4 tunnit torstaisin klo 18.45-19.55

  Sling 3-4 tunnit maanantaisin klo 19-20.10

  Hinta: 

  25€/kk jäsenille, 55€/kk muille

 • Ryhmät: Heels

  Tämä ryhmä on exotic tankotanssista innostuneille tankotanssijoille. Ensimmäisillä tunneilla lähdetään perusteista liikenteeseen. Kurssin edetessä harjoitellaan exotic tankotanssiin kuuluvia elementtejä sekä tangolla että lattialla ja yhdistellään opitut liikkeet aistikkaaksi komboksi tai koreografiaksi. Tunneilla keskitytään kauniisiin linjoihin, exotic -tyylisiin siirtymiin ja oikeanlaiseen tekniikkaan korkokengillä. Korkokenkien lisäksi tunneille mukaan polvisuojat.

  Milloin alkaa?

  Aloitus viikolla 36. Ilmoittaudu lokakuun ryhmään 14.9.2020 klo 11 mennessä sähköpostitse!

  Heels tunnit torstaisin klo 17.30-18.40

  Hinta: 

  25€/kk jäsenille, 55€/kk muille

 • Shuffle jatkokurssi

  Shufflen jatkokurssi verkossa! Shufflen jatkokurssi toteutetaan uudella alustalla, poiketen SHUFFLE -verkkokurssin toteutuksesta. Jatkokurssi sisältää 4 etätuntia verkossa ja sopii shufflea jo hieman treenanneille. Tsekkaa esittelyvideo tästä.

  Milloin alkaa:

  6.10. ti, 13.10. ti, 20.10. ti sekä 27.10. ti klo 20.00-21.00 . Mikäli et pääse jollekin tunnille, voit katsoa livetallenteen jälkikäteen. Ilmoittaudu mukaan 5.10.2020 mennessä!

  Hinta: 20€/jäsen, 30€/muut.

  Ilmoittautuminen sähköpostitse info@polecenter.fi . Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitathan kotiosoitteesi laskutusta varten.

Ilmoittaudu sähköpostitse ›