Pole Centerin peruskursseilla saat parhaan lähdön tankotanssin ja ilma-akrobatian ihmeisiin. Peruskurssin jälkeen sinulla on hallussasi lajien perusteet ja voit jatkaa harrastusta viikkotunneilla tai syyskuussa alkaneissa ryhmissä (Pole, Sling tai Hoop 1-2). Peruskurssien lisäksi tarjoamme kuukausittain vaihtuvia kursseja, jotka tukevat lajiharjoitteluasi!

Pole Centerin ryhmät jatkavat tammikuussa viikolla 2 näytetunneilla. Voit osallistua 1-2 tason ryhmiin, kun olet käynyt peruskurssin tai muutamalla viikkotunnillamme. Jatkotason ryhmiin suosittelemme parin vuoden kokemusta tankotanssista tai ilma-akrobatiasta. Heels -ryhmään et tarvitse aikaisempaa kokemusta. Katso kaikki ryhmät kurssitarjonnasta! Ilmoittautuminen kevätkauden ryhmiin on käynnissä nyt! Ilmoittaudu mukaan kevään ryhmiin sähköpostitse info@polecenter.fi .

UUTUUS: Pole Centerin lasten ryhmät 7–9-vuotiaille ja 10–13-vuotiaille starttaavat tammikuusta alkaen viikolla 2! Ryhmien tunneilla treenataan temppuja tangolla, liinalla, rengastrapetsilla sekä lattialla. Tuntien sisältö vaihtuu viikoittain. Voit ilmoittautua ryhmiin koko kevätkaudeksi tai kuukaudeksi kerrallaan.

Aikataulu:

Juniors 1 (7–9 v.) Maanantaisin klo 16.30–17.30

Juniors 2 (10–13 v.) Tiistaisin klo 16.30–17.30

Ilmoittautuminen sähköpostitse info@polecenter.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitathan ryhmän, osallistumisjakson pituuden sekä kotisoitteen laskutusta varten.

Hinta: 20 € jäsenille ja jäsenten lapsille, 50 € muille

(Tammikuun hinta: 15 € jäsenille ja 40 € muille)

 

Maksutavat: Käteinen, kortti, lasku sekä yleisimmät palvelusetelit (Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak)

 

Kurssitarjonta

 

 • Peruskurssi: kombo

  Kombo-kurssilla lähdetään liikenteeseen ihan alusta, kun opit sekä tankotanssin että ilma-akrobatian perusteet. Aiempaa kokemusta et siis tarvitse. Kurssi sisältää yhteensä 8 tuntia, jotka jakautuvat kahdelle kerralle viikossa neljän viikon ajan. Viikoittain toisella tunnilla keskitytään tankotanssin perusotteisiin, pyörähdyksiin ja pitoihin. Toinen tunti sisältää ilma-akrobatiaa eli katosta roikkuvan rengastrapetsin ja lenkkimallisen liinan perusteita.

  Mukaan peruskurssin tunneille tarvitset:

  • liikuntaan sopivat vaatteet
   • ilma-akrobatiaan kainalon peittävä paita ja pitkät ihonmyötäiset housut
   • tankotanssiin lyhyet shortsit pidempien housujen alle
  • pieni pyyhe tangon kuivaamista varten
  • päällä ei saa olla näkyviä koruja tai muita teräviä yksityiskohtia

  Milloin alkaa?

  Peruskurssit alkavat kuukauden ensimmäisellä kokonaisella viikolla, jatkuen neljä viikkoa eteenpäin. Tankotanssitunnit pidetään tiistaisin klo 17.45-18.45 ja ilma-akrobatiatunnit torstaisin klo 17.45–18.45.

  Hinta: Yhteensä 8h 120 €, alennus -10% opiskelijoille ja työttömille

 • Peruskurssi: tankotanssi

  Voit halutessasi valita peruskursseistamme vain toisen lajin. Peruskurssi tankotanssista sisältää kuukauden aikana neljä tankotanssituntia, yhden tunnin kerran viikossa. Näiden tuntien jälkeen voit jatkaa harrastustasi varaamalla kalenteristamme Tanko 1 -tunteja.

  Milloin alkaa?

  Kuun ensimmäisen viikon tiistaina kello 17.45–18.45.

  Kurssikalenterin näet myös täältä.

  Hinta: Yhteensä 4h 65 €, alennus -10% opiskelijoille ja työttömille

 • Peruskurssi: ilma-akrobatia

  Jos haluat aloittaa vain ilma-akrobatian, niin myös se on mahdollista. Ilma-akrobatian peruskurssiin kuuluu yhteensä neljä tuntia, yksi tunti kerran viikossa neljän viikon ajan. Tunneilla tutustut rengastrapetsiin ja liinaan välineinä sekä opit molempien lajien perusliikkeet. Jokaisen tunnin aikana käytetään aina molempia välineitä. Kurssin loputtua sinun on mahdollista osallistua viikkokalenterista löytyville Ilma-akro 1 -tunneille.

  Milloin alkaa?

  Kuun ensimmäisen viikon torstaina kello 17.45–18.45.

  Kurssikalenterin näet myös täältä.

  Hinta: Yhteensä 4h 65,00 €, alennus -10% opiskelijoille ja työttömille

 • Verkkokurssit: Twerk ja Shuffle

  Twerkin ja shufflen perusteita verkossa! Molemmat kurssit sisältävät yhden lämmittelyvideon, 3 tekniikkavideota ja online-livetreenin kurssin lopussa. Kurssit kestävät 4 viikkoa.

  Seuraava launch julkaistaan pian.

  Hinta per kurssi: 20€ jäsen/30€ muut

  Molemmat kurssit: 30€ jäsen/40€ muut

 • Ryhmät: Pole 1-2, Hoop 1-2, Sling 1-2

  Nämä ryhmät soveltuvat sinulle, mikäli olet käynyt tankotanssin tai ilma-akrobatian peruskurssit tai käynyt muutamalla Tankotanssi 1 tai Ilma-akrobatia 1 -tunnilla. Tason 1-2 ryhmistä saat hyvän ponnistuksen aloittaaksesi uuden lajin.

  Milloin alkaa?

  Näytetunnit viikolla 2. (5€/h)

  Pole 1-2 tunnit torstaisin klo 17.45-18.55

  Hoop 1-2 tunnit keskiviikkoisin klo 17.45-18.55

  Sling 1-2 tunnit maanantaisin klo 17.45-18.55

  Hinta: 

  25€/kk jäsenille, 55€/kk muille

 • Ryhmät: Pole 3-4, Hoop 3-4, Sling 3-4

  Nämä ryhmät soveltuvat sinulle, mikäli olet käynyt jo muutamalla Ilma-akrobatia 2 -tunnilla tai olet jo siirtynyt Ilma-akrobatia 3 -tunneille tai treenaat tankotanssia tasolla 3. Tämän tason ryhmät mahdollistavat kehittymisesi lajeissa aivan uudella tasolla johdonmukaisen ja kokonaisvaltaisen suunnitelman avulla.

  Milloin alkaa?

  Näytetunnit viikolla 2. (5€/h)

  Pole 3-4 tunnit keskiviikkoisin klo 19-20.10

  Hoop 3-4 tunnit torstaisin klo 19.00-20.10

  Sling 3-4 tunnit maanantaisin klo 19-20.10

  Hinta: 

  25€/kk jäsenille, 55€/kk muille

 • Ryhmät: Heels

  Tämä ryhmä on exotic tankotanssista innostuneille tankotanssijoille. Ensimmäisillä tunneilla lähdetään perusteista liikenteeseen. Kurssin edetessä harjoitellaan exotic tankotanssiin kuuluvia elementtejä sekä tangolla että lattialla ja yhdistellään opitut liikkeet aistikkaaksi komboksi tai koreografiaksi. Tunneilla keskitytään kauniisiin linjoihin, exotic -tyylisiin siirtymiin ja oikeanlaiseen tekniikkaan korkokengillä. Korkokenkien lisäksi tunneille mukaan polvisuojat.

  Milloin alkaa?

  Näytetunti viikolla 2. (5€/h)

  Heels tunnit tiistaisin klo 19.00-20.10

  Hinta: 

  25€/kk jäsenille, 55€/kk muille

 • Lasten ryhmät: Juniors 1 ja Juniors 2

  Nämä ryhmät ovat osa Juniors 1 ja 2 -ryhmälle ohjelmoitua treenisuunnitelmaa ja vain ryhmän osallistujille. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta lajeista.

  Ryhmän tunneilla temppuillaan tangolla, renkaalla, liinalla ja lattialla. Mukaan tunneille tarvitsee liikuntaan sopivat vaatteet, shortsit (tankotanssi-tunneille), kainalot peittävän paidan (rengas ja liina-tunneille), juomapullon sekä pienen pyyhkeen tangon pyyhkimistä varten.

  Milloin alkaa?

  Viikolla 2.

  Juniors 1 (7–9 v.) Maanantaisin klo 16.30–17.30

  Juniors 2 (10–13 v.) Tiistaisin klo 16.30–17.30

  Hinta:

  20e/kk jäsenille ja jäsenten lapsille, 50e/kk muille

Ilmoittaudu sähköpostitse ›