Kurssien varausehdot

Kursseille ilmoittautuminen on sitovaa. Varatun kurssipaikan voi omatoimisesti luovuttaa tai myydä eteenpäin, mutta varauksen voi peruuttaa veloituksetta vain lääkärintodistusta vastaan. Paikkavarauksen tehneen täytyy ilmoittaa sähköpostitse Pole Centerille kurssipaikan luovuttamisesta/myynnistä toiselle henkilölle.

Kurssit maksetaan kokonaan ensimmäisellä kerralla kurssille tullessa. Kursseja ei voi maksaa kertakorteilla, eivätkä ne sisälly jäsenhintaan. Jos asiakas ei saavu ensimmäiselle kerralle, eikä ole ilmoittanut poissaolostaan sähköpostitse Pole Centerille, lähetetään hänelle kurssista lasku sähköpostitse.

Kurssilta poissaolokerran voi korvata jollain Pole Centerin viikkokalenteritunnilla kurssin kokonaiskeston aikana. Kurssin korvauskerroista saa lisätietoa vastaanotosta tai sähköpostitse info@polecenter.fi.

Alaikäisen kurssille osallistuvan henkilön huoltajan on hyväksyttävä osallistuminen, ja huoltajan on ilmoitettava yhteystietonsa ilmoittautumislomakkeessa. Vahvistusviesti kurssille osallistumisesta lähetetään sekä osallistujalle että hänen huoltajalleen.

Kurssille osallistuvia  ei ole tapaturmavakuutettu Poleto Oy:n puolesta.