Ilma- ja lattiajooga

Joogaa ilmassa ja lattialla

Ilma- ja lattiajoogatunneille et tarvitse aikaisempaa kokemusta ja voit aloittaa suoraan viikkotunneilta. Vaihtoehtoina on ilmajooga sekä lattialla flow ja yin jooga. Ilmajoogatunti on harjoitus, jossa joogasta tutut asanat eli asennot toteutetaan katosta riippuvan liinan kanssa. Lattiajoogassa tehdään asanoita maton päällä lattialla. Lattiajoogassa vaihtoehtoina ovat liikkuvampi flow jooga ja rauhallisempi yin jooga. 

Ilmajooga

Ilmajooga sopii kaikille, jotka haluavat rauhoittaa mieltä sekä rentouttaa ja vahvistaa kehoa. Ilmajooga on harjoitusmuoto, jossa joogasta tutut asanat toteutetaan katosta riippuvan liinan kanssa omaa kehoa kuunnellen. Harjoituksella voidaan parantaa liikkuvuutta ja lihasvoimaa sekä vaikuttaa mielen rauhoittumiseen.

Liina tukee ja hieroo kehoa eri liikkeissä sekä helpottaa tai haastaa tuttuja lattia-asanoita. Liinalla saadaan avattua kehoa myös erilaisissa riipunnoissa. Tunnilla useita liikkeitä on mahdollista tehdä myös lattialla ilman liinaa.

Mukaan kannattaa varata rennot ihonmyötäiset vaatteet ja kainalot peittävän paidan. Liinojen rikkoontumisriskin vuoksi päällä ei saa olla koruja tai muita teräviä yksityiskohtia. Voit halutessasi ottaa oman joogamaton mukaan. 

Tunnille osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta lajista.

Flow jooga

Flow yoga -tunnilla liikutaan sulavasti asanasta eli asennosta toiseen lattiatasossa, välillä pysähtyen kuulostelemaan kehoa ja mieltä. 

Varaa mukaasi vaatteet, joissa on mukava liikkua ja lämmintä loppurentoutukseen.

Tunti soveltuu kaikille, olit sitten tulossa ensimmäiselle joogatunnille tai joogannut jo pidempään. 

Yin jooga

Rauhallinen ja lempeä yin jooga parantaa kehon liikkuvuutta ja rentouttaa kokonaisvaltaisesti sekä kehoa että mieltä. Yin joogan asennot eli asanat kestävät yleensä 2-5 minuuttia. Perinteisen lihaksen venyttämisen sijaan yin-joogan vaikutus kohdistuu syvemmälle sidekudoksiin herätellen lempeästi vaikutusalueella olevia faskioitta ja niissä olevia meridiaanikanavia.

Yin jooga sopii kaikille ja se toteutetaan lattiatasossa.

Acro yoga

A class with a variety of challenging poses and flows incorporating balances, arm balances, forearm balances, shoulder stands, handstands or headstands. Appropriate progressions will make sure all the poses and flows are accessible to everyone from beginner to advanced yogi.

In some classes we will also introduce some partner poses, acrobatics or flows, so bring a friend or make a new one in class!

This class is taught in English.

Haluaisitko varata itsellesi, kaveriporukallesi tai työyhteisöllesi rentouttavan yksityistunnin joogan parissa?
Tutustu yksityistunteihimme: https://polecenter.fi/yksityistunnit/

Ota yhteyttä sähköpostilla: info@polecenter.fi

TERVETULOA

rentouttavaan ilmajoogaan!