Erikoistunnit ja intensiivit

Erikoistunnit vaihtelevat kuukausittain!

Pole Center tarjoaa viikkotuntien lisäksi erikoistunteja ja intensiivejä. Erikoistunnit vaihtelevat kuukausittain ja ne tukevat lajiharjoitteluasi. Pääsääntöisesti erikoistunneilla on avoin taso, joten tunnit sopivat kaikille vasta-alkajista kokeneempiin harrastajiin. Erikoistunnit kestävät 75 minuuttia. Tarkemmat tuntikuvaukset ja ilmoittautuminen Tuntikalenterin kautta.

Erikoistunteihin kuuluvat muun muassa kaikki tanssitunnit, kuten Twerk ja Tuolitanssi, sekä voima- ja tekniikka -tunnit tangolla, renkaalla, liinalla ja lattialla. Hinta: 10€*/20€ (*jäsen).

Pole Center järjestää erikoistuntien lisäksi intensiivejä, jotka lisäävät tietoutta lajeistamme sekä antavat uusia elämyksiä. Intensiivit kestävät 2 tuntia ja paneutuvat yhteen lajiin kerrallaan. Hinta: 20€*/35€ (*jäsen).

Erikoistuntien ja intensiivien mahdollinen peruutus on tehtävä 12h ennen tunnin alkua (muussa tapauksessa veloitamme tunnin täyden hinnan peruuttamattomista varauksista).

TULEVAT KURSSIT

Strong Summer -kesäkurssit kesä-, heinä- ja elokuussa!

Askelkyykky
Askelkyykky yläasento

Strong Summer -kurssi

Tällä kurssilla tehdään kehonpainoharjoittelua tavoitteellisesti, välineitä ja vastusta hyödyntäen sekä ilman. Kurssi on jaettu kolmeen osaan, kukin osa kattaa tietyn kehon alueen ja kestää 1kk. Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse, eikä edellytyksenä ole tiettyä kuntotasoa.

Sisältö:

Kesäkuu – alavartalo

Heinäkuu – koko vartalo

Elokuu – ylävartalo

Mukaan kannattaa ottaa vesipullo ja hikipyyhe! 

Ilmoittautumiset sähköpostitse info@polecenter.fi

Kesäkuun kurssille ilmoittautuminen 1.6. mennessä, heinäkuun kurssille 1.7. mennessä ja elokuun kurssille 1.8. mennessä. Maksimiosallistujamäärä kurssille 6 hlö.

Voit ilmoittautua yksittäisille kerroille tai vaikka kaikille kuukausille kerralla. 

Yksittäinen tunti 5 € jäsenille / 10 € muille

1 treenikuukausi: 20 € jäsenille / 40 € muille (4 kertaa)

2 treenikuukautta 35 € jäsenille / 75 € muille (8 kertaa)

3 treenikuukautta 50 € jäsenille / 100 € muille (12 kertaa)

Kurssin varausehdot löytyvät täältä: https://polecenter.fi/kurssien-varausehdot/

TERVETULOA

nousemaan uudelle tasolle!