Pole Center tarjoaa viikkotuntien lisäksi erikoistunteja ja intensiivejä. Erikoistunnit vaihtelevat kuukausittain ja ne tukevat lajiharjoitteluasi. Pääsääntöisesti erikoistunneilla on avoin taso, joten tunnit sopivat kaikille vasta-alkajista kokeneempiin harrastajiin. Erikoistunnit kestävät 75 minuuttia. Tarkemmat tuntikuvaukset ja ilmoittautuminen Tuntikalenterin kautta. Tunneille voi ilmoittautua 3 viikkoa ennen tuntia.

Erikoistunteihin kuuluvat muun muassa kaikki tanssitunnit, kuten Twerk ja Shuffle Dance, sekä voima- ja tekniikka -tunnit tangolla, renkaalla, liinalla ja lattialla. Hinta: 10€*/20€ (*jäsen).

Pole Center järjestää erikoistuntien lisäksi intensiivejä, jotka lisäävät tietoutta lajeistamme sekä antavat uusia elämyksiä. Intensiivit kestävät 2 tuntia ja paneutuvat yhteen lajiin kerrallaan. Hinta: 20€*/35€ (*jäsen).

Erikoistuntien ja intensiivien mahdollinen peruutus on tehtävä 12h ennen tunnin alkua (muussa tapauksessa veloitamme tunnin täyden hinnan peruuttamattomista varauksista).

 

Tulevat erikoistunnit ja intensiivit:

 

Voimatemput tangolla ti 18.1. klo 17.20-18.35

Tuntuuko invert tai olkanousu raskaalta?

Haluaisitko saada deadliftin tai iron X? Haluatko vinkkejä voimatemppuihin tangolla? Tämä tunti on sinulle!

Tällä erikoistunnilla tehdään voimatemppuja tangolla, harjoitellaan nostoja voimatemppuihin ja katsotaan mitkä tekijät voi helpottaa ja miten lähteä kehittämään voimaa.

Tunti sopii sinulle, jos olet käynyt jo muutamilla Tanko 2 tunneilla ja invert sekä olkanousu ovat tuttuja.

 

 

Ilmajooga-intensiivi la 22.1. klo 12.30-14.30

Tällä kahden tunnin intensiivillä syvennytään ilmajoogan perusteisiin. Ilmajooga on harjoitusmuoto, jossa joogasta tutut asanat toteutetaan katosta riippuvan liinan kanssa. Harjoituksella voidaan parantaa liikkuvuutta ja lihasvoimaa sekä vaikuttaa mielen rauhoittumiseen.

Liina tukee ja hieroo kehoa eri liikkeissä sekä helpottaa tai haastaa tuttuja asanoita. Liinalla saadaan avattua kehoa myös erilaisissa riipunnoissa. Ilmajooga-intensiivi on hyvä aloitus ilmajoogan pariin ja sopii myös ilmajoogaa pidempään harrastaneille.

Mukaan kannattaa varata rennot ihonmyötäiset vaatteet ja kainalot peittävän paidan. Liinojen rikkoontumisriskin vuoksi päällä ei saa olla koruja tai muita teräviä yksityiskohtia. Voit halutessasi ottaa oman joogamaton mukaan.

Hannan Exocks to 27.2. klo 17.30-18.45

”Oon aina halunnut kokeilla eksoottista tankotanssia, mutta mulla ei oo korkkareita..” Jos tämä ajatus on käynyt mielessäsi, niin nyt meillä on siihen ratkaisu! Hannan Exocks -erikoistunnilla et tarvitse Pleasereita, vaan pääset tekemään exo-vivahteista tankoilua sukat jalassa!

Tunnilla tehdään pyörähdyksiä, lattia- ja jalkatekniikkaa sekä pientä koreografiaa – exo-tyyliin tietenkin! Nappaa mukaan tavalliset treenivaatteet, polvisuojat tai säärystimet, pikkupyyhe ja juomapullo sekä ne sukat! Avoin taso, tunnille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta.