Erikoistunnit ja intensiivit

Erikoistunnit vaihtelevat kuukausittain!

Pole Center tarjoaa viikkotuntien lisäksi erikoistunteja ja intensiivejä. 

Erikoistunnit tukevat lajiharjoitteluasi ja antavat uusia haasteita. Pääsääntöisesti erikoistunneilla on avoin taso, joten tunnit sopivat kaikille vasta-alkajista kokeneempiin harrastajiin. 

Erikoistuntien kesto: 75 minuuttia. Erikoistuntien hinta: 10 € jäsenille / 20 € muille

Pole Center järjestää erikoistuntien lisäksi intensiivejä ja kursseja, jotka lisäävät tietoutta lajeistamme sekä antavat uusia elämyksiä.

Intensiivien kesto: 2 tuntia. Intensiivien hinta: 20 € jäsenille / 35 € muille

Tarkemmat tuntikuvaukset ja ilmoittautuminen Tuntikalenterin kautta.

Erikoistuntien ja intensiivien mahdollinen peruutus on tehtävä 24h ennen tunnin alkua (muussa tapauksessa veloitamme tunnin täyden hinnan).

TULEVAT ERIKOISTUNNIT

Syyskuussa

Handstand

Tule mukaan Handstand -erikoistunnille, jossa käydään läpi mitkä tekijät vaikuttavat käsilläseisonnassa pysymiseen. Tunnilla harjoitellaan muun muassa käsilläseisonnan tekniikkaa ja erilaisia tapoja mennä käsilläseisontaan.

Tunti sopii sinulle joka uskaltaudut käsilläseisontaan seinää vasten. Haasteita annetaan konkareille!

Sensuel Twerk

Tällä tunnilla harjoitellaan twerkin tekniikkaa sensuellisin viboin ja tehdään lopuksi lyhyt feminiininen koreo!

Pakkaa mukaan vaatteet, jossa peppu pääsee liikkumaan vapaasti ja polvisuojat. Kengiksi voit ottaa korkokengät tai voit tanssia myös sukkasillaan.

Tervetuloa 🍑

TOIVOTTU TUNTI!

Silks -workshop

Ilma-akro- ja ilmajoogatunneilta tuttu solmintatapa vaihdetaan kahden suoran liinan kiinnitykseksi ja pääsemme aivan uudelle tasolle liina-akroilussa tällä workshopilla!

Elina johdattaa meidät vertikaalikankaiden eli silkkien maailmaan, jossa vaaditaan voimaa kiivetä katon rajaan sekä rohkeutta pyörähdellä sieltä alas.

Taso on avoin, mutta tunnille osallistuaksesi suosittelemme aiempaa kokemusta ilma-akrobatiasta. Tunti sopii etenkin liinaa tehneille ja pidempään harrastaneille saadaan haastetta!

TERVETULOA

nousemaan uudelle tasolle!