Pole Center tarjoaa viikkotuntien lisäksi erikoistunteja ja intensiivejä. Erikoistunnit vaihtelevat kuukausittain ja ne tukevat lajiharjoitteluasi. Pääsääntöisesti erikoistunneilla on avoin taso, joten tunnit sopivat kaikille vasta-alkajista kokeneempiin harrastajiin. Erikoistunnit kestävät 75 minuuttia. Tarkemmat tuntikuvaukset ja ilmoittautuminen Tuntikalenterin kautta. Tunneille voi ilmoittautua 3 viikkoa ennen tuntia.

Erikoistunteihin kuuluvat muun muassa kaikki tanssitunnit, kuten Twerk ja Shuffle Dance, sekä voima- ja tekniikka -tunnit tangolla, renkaalla, liinalla ja lattialla. Hinta: 10€*/20€ (*jäsen).

Pole Center järjestää erikoistuntien lisäksi intensiivejä, jotka lisäävät tietoutta lajeistamme sekä antavat uusia elämyksiä. Intensiivit kestävät 2 tuntia ja paneutuvat yhteen lajiin kerrallaan. Hinta: 20€*/35€ (*jäsen).

Erikoistuntien ja intensiivien mahdollinen peruutus on tehtävä 12h ennen tunnin alkua (muussa tapauksessa veloitamme tunnin täyden hinnan peruuttamattomista varauksista).

 

LOKAKUUN ERIKOISTUNNIT

 

Hoop & Heels pe 15.10. klo 18.45-20.00.

Hoop & heels tunnilla pääset tekemään renkaalla temppuja pienellä lisämausteella, eli korkkareilla! Korkokengät tuovat lisähaastetta sekä näyttävyyttä liikkeisiin, joita tehdään sekä ala- että ylärimaa hyödyntäen. Tunnilla voit käyttää itselle mieluisia korkkareita, jotka mahdollistavat jalkojen sujuvan liikkeen ja jotka pysyvät jalassa.

Tunnille suositellaan kokemusta Rengas 2 -tasolta.

 

Silks 2 tiistaina 12.10. ja 19.10. klo 18.45-19.55

Ilma-akro- ja ilmajoogatunneilta tuttu solmintatapa vaihdetaan kahden suoran liinan kiinnitykseksi ja pääsemme aivan uudelle tasolle liina-akroilussa. Taso 2 on haastavampi kuin taso 1, ja tuntia suosittelemmekin edistyneemmille ilma-akrobaateille tai tasolla 1 treenanneille.

 

Voimaa tangolle ti 19.10. klo 16.15-17.30.

Onko invert tai olkanousu haastava? Haluaisitko saada deadliftin tai iron X? Kaipaatko vinkkejä miten voisit kotona tai Polella treenata näitä liikkeitä? Tää tunti on just sulle!

Tällä erikoistunnilla tehdään voimaa vahvistavia liikkeitä kehonpainolla, välineillä sekä itse tangolla. Tunnilla tehtyjen liikkeiden avulla saat vahvistettua keskivartaloa sekä yläselän lihaksistoa ja sitä kautta tangolla tehtävät voimaliikkeet uudelle tasolle.

 

Voimaa renkaalle ja liinalle ke 20.10. klo 17.30-18.45.

Onko renkaalla taitot ala- tai ylärimalle haastavia? Onko liinalla ilmataitto raskas? Loppuuko puristusvoima kesken kombon? Kaipaatko lisää voimaa yläselkään? Tää tunti on just sulle!

Tällä erikoistunnilla tehdään voimaa vahvistavia liikkeitä kehonpainolla, välineillä sekä liinalla ja renkaalla. Tunnilla tehtyjen liikkeiden avulla saat vahvistettua keskivartaloa sekä yläselän lihaksistoa ja sitä kautta renkaalla ja liinalla tehtävät voimaa vaativat liikkeet uudelle tasolle.

 

Käsilläseisonta la 23.10. klo 11.30-12.45.

Is life better upside down? YES 🙃

Käydään läpi mitkä tekijät vaikuttavat käsilläseisonnassa pysymiseen ja harjoitellaan erilaisia tapoja mennä käsilläseisontaan.

Tunti sopii sinulle joka uskaltaudut käsilläseisontaan seinää vasten. Haasteita annetaan konkareille!