Pole Center tarjoaa viikkotuntien lisäksi myös erikoistunteja. Erikoistunnit vaihtelevat kuukausittain ja ne tukevat lajiharjoittelua. Pääsääntöisesti erikoistunneilla on avoin taso, joten tunnit sopivat kaikille vasta-alkajista kokeneempiin harrastajiin. Erikoistunnit kestävät 75 minuuttia ja voit varata ne tuntikalenteristamme.

Erikoistunteihin kuuluvat mm. kaikki tanssitunnit kuten Twerk ja Shuffle Dance sekä voima- ja tekniikka -tunnit tangolla, renkaalla, liinalla ja lattialla. Erikoistuntien hinta: 10€ jäsenille, 20€ muille ( 1 x 75min).

 

Helmikuun erikoistunnit:

Luvassa on Viivin rentouttava Liina-Yin -tunti! Ilmoittaudu tunnille täältä.

Liina-Yin lauantaina 27.2. klo 13.15-14.45

Liina-Yin on rauhallisia Yin-jooga -asanoita liinan sisällä. Asanoissa eli asennoissa ollaan useampia minuutteja kerrallaan. Tunnilla tehdään rauhallisia siirtymiä asennosta toiseen, liinan sisällä. Liina tukee kehoa ja asentoja hieman eri tavalla kuin lattia, joten saat uudenlaisen elämyksen perinteiseen Yin-joogaan verrattuna. Aikaisempaa kokemusta ilmajoogasta tai Yin-joogasta et tarvitse. Mukaan rennot ja lämpimät vaatteet.

Saran spesiaali taso 3-4 sunnuntaina 28.2. klo 11.00-12.15

Tällä Saran spessu-tunnilla pääset treenaamaan kekseliäitä ja vauhdikkaita komboja sekä yksittäisiä dynaamisia temppuja!

Saran Back bends sunnuntaina 28.2. klo 12.30-13.45

Haaveiletko kauniisti taipuvasta selästä, mutta selkäsi muistuttaa luotisuoraa pikajunarataa? Tällä tunnilla teemme selälle lempeitä avauksia ja aktiivista, selän taaksetaivutusta edistävää harjoittelua. Ota mukaan juomapullo ja matto (jos löytyy kotoa), sillä tällä tunnilla hikoillaan. Tunti sopii vasta-alkajille sekä edistyneille taivuttelijoille.

 

Maaliskuun erikoistunnit:

Erikoistunneille voit ilmoittautua täältä.

Splits perjantaina 5.3. klo 17.15-18.30 sekä perjantaina 12.3. klo 17.15-18.30

Tällä Minnan erikoistunnilla venytellään spagut auki! Erilaisten harjoitteiden avulla opit tuntemaan, millaiset liikkuvuusharjoitteet toimivat sinun kehollesi. Perjantaina 5.3. harjoitteet painottuvat etu-taka -suunnan spagaatin avaukseen ja perjantaina 12.3. paneudutaan sivuspagaatiin. Ota mukaasi villasukat ja oma matto (lainamattoja on myös saatavilla).

 

Tuoli-koreografia maanantaina 8.3. klo 16.15-17.30

NAISTENPÄIVÄN ERIKOISTUNTI! Tällä tunnilla harjoitellaan tuoliakrobatiaa, komboja ja yhdistellään opitut liikkeet naiselliseksi koreografiaksi. Korkkarit saat ottaa mukaan, jos haluat!