Pole Center tarjoaa viikkotuntien lisäksi myös erikoistunteja. Erikoistunnit vaihtelevat kuukausittain ja ne tukevat lajiharjoittelua. Pääsääntöisesti erikoistunneilla on avoin taso, joten tunnit sopivat kaikille vasta-alkajista kokeneempiin harrastajiin. Erikoistunnit kestävät 75 minuuttia ja voit varata ne tuntikalenteristamme.

Erikoistunteihin kuuluvat mm. kaikki tanssitunnit kuten Twerk ja Shuffle Dance sekä voima- ja tekniikka -tunnit tangolla, renkaalla, liinalla ja lattialla.

 

Tammikuun erikoistunnit:

Low Sling tiistaina 19.1. klo 19.00-20.15

(Hinta 10€ jäsenille, 20€ muille)

Senjan Low sling -tunnilla ei tarvitse pelätä korkeita paikkoja! Tunnilla tehdään temppuja liinan kanssa lähellä lattiaa sekä lattialla. Tunnille tarvitset pitkät housut ja t-paidan, pitkähihainen kannattaa myös napata mukaan. Suosittelemme tuntia jo muutamilla ilma-akrobatia 1 -tunneilla käyneille liina-akrobaateille.

Handstands 1/2 perjantaina 22.1. klo 17.45-19.00

Handstands 2/2 perjantaina 29.1. klo 17.45-19.00

(Hinta 10€/h jäsenille, 20€/h muille tai 15€/molemmat jäsenille, 35€/molemmat muille)

Handstands -tunneilla pääset treenaamaan käsilläseisonnan perusteita ja kehittämään käsilläseisonnan tekniikkaa erilaisten harjoitteiden avulla – sekä tietenkin käsilläsi seisoen! Tunneilla treenataan käsilläseisontaa tukevia temppuja sekä harjoituksia, jotka vievät sinua kohti vakaampaa kässäriä! Tunti sopii kaikille tasosta riippumatta. Suosittelemme osallistumaan molemmille tunneille hyödyntääksesi kaikki Minnan opit, mitä tulee käsilläseisontaan! Osallistuessasi molemmille tunneille, saat tunnit yhteishintaan 15€ (jäsenet) tai 35€ (muut).