Koulutukset

Tankotanssin ohjaajakoulutus

Tankotanssin ohjaajakoulutus TULOSSA SYKSYLLÄ 2024!

Haluamme tarjota laadukasta koulutusta kaikille tankotanssista ja tankotanssin ohjaamisesta kiinnostuneille.

Pole Centerillä on monipuoliset ja laadukkaat tuntisuunnitelmat sekä laajat liikepankit, joita haluamme jakaa myös muille lajista kiinnostuneille ja lajin parissa toimiville, jotka haluavat syventää taitojaan ja tietouttaan entisestään. 

Koulutus on kehitetty vahvistamaan tietotaitoa kohti ammattimaisempaa otetta tankotanssista. Tässä koulutuksessa pääset syventämään taitojasi lajin parissa sekä opit ohjaamaan turvallisia ja laadukkaita tankotanssitunteja.

Koulutus on jaettu kahteen osaan: 

  • liikepankki ja lajitekniikka
  • ohjaamistaidot

 

Koulutuksessa saat hyvät eväät tuntien suunnitteluun ja ohjaamiseen sekä laajan oppimateriaalin ohjaamisen tueksi. 

Ilmajoogan ohjaajakoulutus

Ilmajoogan ohjaajakoulutus TULOSSA SYKSYLLÄ 2024!

Oletko ilmajoogan aktiivinen harrastaja tai esimerkiksi joogaohjaaja ja haluat vahvistaa omaa osaamistasi ilmajoogan parissa?

Haluamme tarjota laadukasta koulutusta ilmajoogan harrastajille sekä ilmajoogan ohjaamisesta kiinnostuneille.

Tässä koulutuksessa pääset syventämään taitojasi ilmajoogan parissa sekä opit ohjaamaan turvallisia ja laadukkaita ilmajoogatunteja.

Koulutuksessa saat hyvät eväät tuntien suunnitteluun ja ohjaamiseen sekä laajan oppimateriaalin ohjaamisen tueksi.

Koulutuksen sisältö: 

  • Ilmajoogan liikepankki
  • Ohjaamistaidot
  • Tunnin suunnittelu
  • Liinan solmiminen ja kiinnitys
 
 
 
Kaisu / Ilmajoogan ohjaajakolutus
Read More
Koulutuksessa oli hyvä tunnelma ja kaikki järjestelyt sujuivat hyvin. Tilat oli hyvät ja kouluttaja erinomainen.
Tanko-ohjaajakoulutus
Read More
Koulutus antoi minulle paljon uutta näkökulmaa ja sain tutustua uusiin aivan ihaniin tuleviin ohjaajiin ja teihin kouluttajiin.
Venla / Tanko-ohjaajakoulutus
Read More
Mun mielestä ilmapiiri oli tosi mukava koulutuksessa, mua aluks jännitti tulla koulutukseen mutta kaikki oli niin mukavia ja kannustavia että jännitys kyllä katos!
Tim / Tanko-ohjaajakoulutus
Read More
The layout of the course was very good in terms of the amount of 'theory' compared to the amount of 'practical' training, and the good amount of discussion around many of the theory aspects in the first weekend of the course.
Ilmajoogan ohjaajakoulutus
Read More
Koulutus oli mukaansa tempaava, pieni ryhmä mahdollisti sen että kaikki tulivat nähdyksi ja kuuluksi. Ryhmän henki oli kannustava ja toisiaan tukeva.
Mirella / Tanko-ohjaajakoulutus
Read More
Keskustelut jäivät erityisesti mieleen, ilmapiiri oli mainio! Opin uusia asioita niin ohjaajan kuin asiakkaankin näkökulmasta. Koulutuksessa tuli käytyä monipuolisesti ja kattavasti asioita liittyen ohjaamiseen ja tuntien pitämiseen. Etenkin oman näyttötunnin pitäminen oli merkittävä oppimista edistävä kokemus, jonka jälkeen käytiin kannustava ja rakentava palautekeskustelu. Koulutuksen jälkeen pidän itseäni valmiina aloittamaan tankotanssin ohjaamisen. Koulutus ehdottomasti nostatti itsevarmuuttani ja loi lisää intoa myös omaan harjoitteluun!
Previous
Next

Kouluttaja

Viivi

Tankotanssin aloitin vuonna 2011 ja ihastuin lajiin heti. Ohjaamisen pariin pääsin vuonna 2015. Ensin lajina oli tankotanssi ja nopeasti tulivat mukaan ilma-akrobatia sekä ilmajooga. Koulutukset näihin lajeihin olen saanut talon sisältä. Lisäksi olen käynyt liikunnanohjaajakoulutuksen, yin joogaohjaakoulutuksen sekä joogaopettajakoulutuksen. 

Tunneilla keskityn tekniikan lisäksi hyvän fiiliksen luomiseen ja parasta onkin, kun ihmiset saavat onnistumisen kokemuksia. Näissä lajeissa voi kehittyä niin pitkälle kuin itse haluaa ja edetä omaan tahtiin.

Kouluttaminen on lähellä sydäntäni, sillä haluan jakaa oppejani muille. Hyvän tunnin rakentaminen koostuu monesta eri osasta, mutta tärkeimpänä on mielestäni oma persoona. 

Olen pitänyt tähän mennessä kolme tankotanssin ohjaajakoulutusta sekä kolme ilmajoogan ohjaajakoulutusta Pole Centerillä. Olen myös valmis tulemaan kouluttamaan eri yrityksiin ja eri paikkakunnille.

Toivotan kaikki tervetulleeksi koulutuksiin!

TERVETULOA

tankotanssimaan!