Olemme laajentaneet Pole Centerin palveluita ja luoneet ohjaajakoulutuksen, joka on tarkoitettu kaikille lajista kiinnostuneille – niin harrastajille kuin ohjaajille. Koulutuksessa pääset syventämään taitojasi lajin parissa sekä opit ohjaamaan turvallisia ja laadukkaita tankotanssitunteja. 

 

 

 

Henna

Aloitin tankotanssin harrastamisen vuonna 2011 ja ohjaamisen vuonna 2012. Nuorempana harrastin kilpatanssia ja nykyään panostan itseni kehittämiseen fitness-harrastukseni parissa. Kokemusta tankotanssin sekä useiden muiden ryhmäliikuntatuntien ohjaamisesta monissa eri yrityksissä on jo useita vuosia. Olen ollut mukana esiintymässä ja vaikuttamassa myös tanssiryhmä Wibes Dancerseissa sekä toiminut mallina ja koordinaattorina erilaisissa muotinäytöksissä. Olen valmistunut liikunnanohjaajaksi, personal traineriksi sekä fitness-valmentajaksi urheiluopisto Santa Sportista syksyllä 2019. Lisäksi olen myynnin ja markkinoinnin tradenomi. Ohjaan Pole Centerillä kaikkia lajeja kaikilla tasoilla ja olen toinen omistajista.

Tankotanssin ohjaajakoulutuksella haluan jakaa osallistujille omaa kokemustani sekä laajaa tietotaitoani tankotanssista ja tuntien ohjaamisesta. Vahvan esiintymiskokemukseni kautta pyrin myös vahvistamaan osanottajien taitoja tilan haltuun ottamisessa, esiintymisessä sekä vuorovaikutuksessa muiden ihmisten kanssa. Tunnin perusteellinen suunnittelu sekä asiantunteva ja oman näköinen toteutus ovat tärkeässä osassa, kun tavoitteena on luoda asiakkaalle unohtumaton elämys.

 

 

Viivi

Tankotanssin harrastamisen olen aloittanut vuonna 2011 ja ohjaamisen vuonna 2015. Nuorempana olen harrastanut mm. voimistelua ja tanssia, joten tankotanssi kolahti heti ensimmäisestä kerrasta. Tankotanssissa viehättää jatkuva kehitys ja lajin yhteisöllisyys. Tunneilla on aina hauskaa ja joka kerta oppii jotain uutta tai saa edes hyvän treenin. Tankotunneilta jatkoin ilma-akrobatia- sekä ilmajooga-tunneille ja aloin ohjaamaan näitä lajeja pian sen jälkeen. Olen käynyt Suomen Voimisteluliiton ryhmäliikunnan ohjaajakoulutuksen ja Yin jooga-ohjaajakoulutuksen sekä saanut ohjaamieni lajien koulutukset talon sisältä. Vankka käytännön kokemus näkyy tunneillani ja uskon sen olevan vahvuuteni. Tällä hetkellä ohjaan kaikkia lajeja kaikilla tasoilla Polella sekä olen toinen omistajista. Koulutukseltani olen kansainvälisen liiketalouden tradenomi.

Haluan jakaa omaa tietotaitoa sekä kokemusta lajin parista, jotta mahdollisimman moni saisi kokea samaa intoa, jota itse koen aina ohjatessani tunteja. Tankotanssin ohjaajakoulutus tuntuu luonnolliselta jatkumolta vuosien ohjaamisen jälkeen. Toivon, että tankotanssi leviää Suomessa entisestään ja laji tulee tutuksi kaikille. Tämä laji on itsessään mahtavaa urheilua, aivojumppaa sekä kannustavaa ryhmähenkeä.