Odotetut ryhmät

alkoivat syyskuussa!

Pole Centerin ryhmävalmennukset alkoivat syyskuussa! Tarjoamme monta eri ryhmää tankotanssista, rengastrapetsista ja liina-akrobatiasta nuorille sekä aikuisille. Voit ilmoittautua ryhmiin koko syyskaudeksi tai kuukaudeksi kerrallaan. Lokakuun ilmoittautuminen on nyt avattu, ilmoittaudu lokakuun ryhmiin sähköpostitse info@polecenter.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitathan ryhmän, osallistumisjaksosi pituuden sekä kotisoitteesi laskutusta varten.

Tankotanssin ryhmät: 

Heels torstaisin klo 17.30-18.40 (vain pari paikkaa jäljellä!)

Pole 1-2 tiistaisin klo 19.00-20.10 

Pole 3-4 keskiviikkoisin klo 19.00-20.10 (yksi paikka jäljellä!)

Liina-akrobatian ryhmät:

Sling 1-2 maanantaisin klo 17.45-18.55 (ei toteudu lokakuussa)

Sling 3-4 maanantaisin klo 19.00-20.10

Rengastrapetsin ryhmät: 

Hoop 1-2 keskiviikkoisin klo 17.45-18.55

Hoop 3-4 torstaisin klo 18.45-19.55 (ei toteudu lokakuussa)

Katso tarkat tuntipaikat myös tuntikalenteristamme: www.polecenter.fi/tuntikalenteri . Tunnit ovat tuntikalenterissamme aina samalla paikalla ja tukevat lajiharjoitteluasi Pole Centerin jäsenenä tai mahdollistavat uuden harrastuksen aloittamisen peruskurssin käytyäsi.

Pole 1-2, Sling 1-2 ja Hoop 1-2

Nämä ryhmät soveltuvat sinulle, mikäli olet käynyt tankotanssin tai ilma-akrobatian peruskurssit tai käynyt muutamalla Tankotanssi 1 tai Ilma-akrobatia 1 -tunnilla. Tason 1-2 ryhmistä saat hyvän ponnistuksen aloittaaksesi uuden lajin.

Pole 3-4, Sling 3-4 ja Hoop 3-4

Nämä ryhmät soveltuvat sinulle, mikäli olet käynyt jo muutamalla Ilma-akrobatia 2 -tunnilla tai olet jo siirtynyt Ilma-akrobatia 3 -tunneille tai treenaat tankotanssia tasolla 3. Tämän tason ryhmät mahdollistavat kehittymisesi lajeissa aivan uudella tasolla johdonmukaisen ja kokonaisvaltaisen suunnitelman avulla.

Heels

Tämä ryhmä on exotic tankotanssista innostuneille tankotanssijoille. Tunneilla harjoitellaan exotic tankotanssiin kuuluvia elementtejä sekä tangolla että lattialla sekä yhdistellään opitut liikkeet aistikkaaksi komboksi tai koreografiaksi. Tunneilla painotetaan kauniita linjoja, ojennettuja nilkkoja, exotic -tyylisiä siirtymiä ja oikeanlaista tekniikkaa korkokengillä. Korkokenkien lisäksi tunneille mukaan polvisuojat.

Kysy lisää ja varaa paikkasi sähköpostitse info@polecenter.fi .