KESÄLLÄ 2024

Kuopio Yogafest

Jooga rantautuu Kuopioon toden teolla kesällä 2024, kun Pole Center järjestää kaupungin historian ensimmäisen joogafestivaalin!  

Kuopion Saanalla 20.–21.7.2024 järjestettävä tapahtuma kokoaa yhteen joogan ja muiden hyvinvointilajien harrastajat ja ammattilaiset sekä tarjoaa upean mahdollisuuden hyvinvointipalvelujen tuottajille ja muille sidosryhmille markkinoida omaa toimintaansa. 

Etsimme tapahtumaan yhteistyökumppaneita ja näytteilleasettajia. Jos haluat olla mukana luomassa pohjoisen Suomen ensimmäistä isoa joogatapahtumaa, ota yhteyttä sähköpostitse kuopioyogafest@gmail.com

Joogaa maailman navassa

Idea joogafestareista syntyi halusta tuoda lisää joogaa Kuopioon ja tuoda joogan ystävät yhteen. 

Kuopio Yogafestin liikkeellepanija, Pole Centerin yrittäjä ja joogaopettaja Viivi Olkkonen, halusi tuoda lähinnä Etelä-Suomeen painottuvien joogatapahtumien joukkoon myös pohjoisemman festivaalin.

Pitkään kytenyt ajatus otti tuulta alleen syksyllä 2023 kun Viivi avasi suunsa oikeassa paikassa oikeaan aikaan, ja tapahtumapaikaksi varmistui Kuopion Saana upeine puitteneen. Festareiden takana häärii myös talkoojoukku paikallisia toimijoita, joita yhdistää rakkaus lajiin. 

Kirkasvetisen Kallaveden rannalla järjestettävän Kuopio Yogafestin tarkoitus on mahdollistaa osallistujille syvempi yhteys itseen, muihin ja luontoon. Viikonloppu tuo lepoa ja rauhaa, mutta myös virkistystä ja uusia oivalluksia. 

Lämpimästi tervetuloa historian ensimmäisille Kuopio Yogafesteille! 

Joogaa järven rannalla

Kuopion Saana on savolainen kylpylä kirkasvetisen Kallaveden rannalla. Saanassa pääset saunomaan palkitussa savusaunassa, josta on mukava pulahtaa raikkaaseen järviveteen tai lämmitettyihin ulkoaltaisiin ympäri vuoden. Spa-osastolta löytyvät myös sähkösauna sekä poreallas. Saunomisen ja rentoutumisen jälkeen on mukava siirtyä ruokailemaan lähiruokaa suosivaan ravintolaamme ja sen upeisiin järvimaisemiin.

Saana sijaitsee Bellanrannan virkistysalueella, osoitteessa Siikaranta 12, 70620 Kuopio. 

Lisätietoja Saanan nettisivuilla!

 

Tapahtuma-info

Tapahtuman lipunmyynti käynnissä osoitteessa Biletti.fi

Liput täältä!

Kuopio Yogafesteille on saatavilla yhden ja kahden päivän lippuja. Liput oikeuttavat osallistumaan tunneille ja luennoille.

Yogafest tarjoaa noin kaksikymmentä erilaista tuntia ja luentoa aina saunajoogasta parantavaan hengitykseen. 

Aikataulut, tuntityypit ja ohjaajat löydät nettisivuilta: www.kuopioyogafest.fi

Kuopion Saanan palvelut ovat käytettävissä tapahtuman aikana. Festarilippu oikeuttaa pieneen alennukseen kylpylälipusta ja tapahtuman aikana tarjoiltavasta brunssista.

Lisätietoja kuopioyogafest@gmail.com