Poleirit

Kesän odotetuin viikonloppu!

Poleiri on Pole Centerin oma kesäleiri, jolle voi osallistua sekä vanhat että uudet asiakkaat. Kesäleirillä temppuillaan ja treenaillaan ainutlaatuisilla erikoistunneilla, joita ei muulloin ole Tuntikalenterissamme tarjolla!

Vuoden 2023 Poleiri järjestetään 22.-23.7. (la-su)

 

Poleiri 2023 tunnit

Instagram Pole Tricks

Tällä tunnilla pääset testaamaan somessa trendaavia tankotemppuja sekä hauskoja komboja. Jokaiselle löytyy sopiva variaatio tempuista. Mukaan tunnille tarvitset pienen pyyhkeen, shortsit ja halutessasi puhelimen kuvaamista varten.

Ohjaajana: Aino Sormunen

Twists on Silks 

Poleirillä pääset haastamaan itseäsi myös silkeillä eli vertikaalikankailla! Tunnilla harjoittelemme kiipeämistapoja sekä erilaisia käännöksiä ja pyörähdyksiä. Tunnin taso on avoin, mutta suosittelemme aiempaa kokemusta ilma-akrobatiasta. Varaa mukaan pitkälahkeiset housut.

Ohjaajana: Elina Kuivalainen

Spintastic 

Tunnilla tehdään liikkeitä spinnitangolla ja yhdistetään ne lyhyeksi koreografiaksi. Tunti soveltuu kaikille jo tankotanssiin tutustuneille harrastajille. Varaa mukaan shortsit ja pieni pyyhe.

Ohjaajana: Sara Huhtala

Single Point Hoop

Tällä tunnilla käytetään yksikiinnitteistä rengasta ja kokeillaan eri temppuja sekä liikeyhdistelmiä. Tunnilla avoin taso. Mukaan pitkät housut ja pitkähihainen paita varalle.

Ohjaaja: Laura Purkunen

Soothing Flow 

After a hard day of dance and acrobatics, take the time to reconnect with the breath, soothing those tired muscles. We’ll go through a series of slow flows designed to relax those muscles used in the previous classes, and allow the mind to empty out, ready to sleep. This class will be taught in English.

Ohjaajana: Tim Howarth

Sensuel Flow

Tällä tunnilla harjoitellaan tangolla ja lattialla saumatonta liikekieltä sensuellilla wiballa. Tämä feminiinistä liikekieltä ja tukan heiluttelua sisältävä tunti sopii kaikille ja taso on avoin. Mukaan kannattaa shortsien lisäksi varata trikoot, sukat sekä säärystimet tai polvisuojat. Voi tanssia kengillä tai ilman!

Ohjaajana: Karoliina Pietilä

CHAIR TRICKS & CHOREO 

Tällä tunnilla sukelletaan tuolitemppujen ja tanssillisuuden maailmaan. Tunti sisältää akrobaattisemman osuuden liikkeiden harjoittelua varten ja lopuksi kasaamme lempiliikkeet kauniiksi soljuvasti koreoksi. Tunnilla voit halutessasi olla platform kengillä, tai pitkillä sukilla. Mukaan lisäksi tarvitset pitkät housut ja halutessasi hartiat peittävän paidan suojaa antamaan.

Ohjaajana: Ira Mattinen

 

EARLY BIRD HINTA: 85€ jäsenille / 115€ muille (voimassa 22.5. saakka)

Ilmoittautumiset sähköpostitse info@polecenter.fi

Ilmoita viestissä nimi, sähköposti, kotiosoite sekä mahdollinen yöpyminen Polella.

Juniors Poleiri

Vuoden 2023 Juniors Poleirit järjestetään 14.-15.6. ja 5.-6.7. klo 10-14.00.

Näillä kesäleirillä 7-13 -vuotiaat junnut pääsevät temppuilemaan tangolla, liinalla, renkaalla ja lattialla erikoistuntien parissa kahtena päivänä. Temppuilun lisäksi luvassa on pelejä ja tarjoamme pikkunapostelut leirin osallistujille. Hyvän sään sattuessa pääsemme temppuilemaan lattia-akroa ulkona läheisessä puistossa.

Toisen päivän lopussa järjestämme leikkimieliset kisat sekä pienet kuvaukset, joissa otetaan muistoksi kuvia ja videoita lempitempuista! Osallistuminen kisaan ja kuvauksiin on vapaaehtoista.

Leirien vetäjät: Janika Jokinen ja Lotta Haapea

 

Ilmoittautuminen on nyt avattu!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen sähköpostitse info@polecenter.fi

Ilmoita viestissä osallistujan nimi ja ikä, sekä huoltajan nimi, sähköpostiosoite ja kotiosoite.

Paluuviestinä vahvistuksen sähköpostiisi ja käytännön ohjeet.

 

Hinta: 80€*/100€ per leiri (sisältää myös pikkunapostelut)

Molemmat leirit: 150€* / 190€

*jäsen